Nyolcadikosok! Szerintetek nehéz lesz jövő héten a központi felvételi? Mennyire féltek tőle?
Melyik lesz nehezebb? A matek vagy magyar?
Nem emlékszem tavaly és tavalyelőtt hogy volt.
Mindig a másik a nehezebb.
P. amikor én felvételiztem 8 osztályosba akkor a magyar nagyon nehéz volt, a matek (nem vagyok nagy matekos) megvolt 25 perc alatt.
Testvéremnél meg fordítva volt, ők a matekba pusztultak bele :D
Minden évben ugyanazok a feladattípusok vannak, persze van egy-két változtatás, de keretében az egész ugyanolyan. És kétlem, hogy évről-évre könnyebb, szerintem ugyanolyan.
Elvileg tavaly nagyon nehéznek találták a matekot, viszont az országos átlagok azt mutatták ki, hogy a magyar volt a nehezebb, szóval szerintem most nehezebb matek következik. De kinek mi nehéz, ez relatív.
Sok sikert! Ne görcsölj rá, ne félj, ha sokat gyakoroltál, menni fog.
Szia! Én is sokat gyakoroltam, de egyszer sikerül, egyszer nem. Van, amikor 78 pont, van amikor 55.
Matekból jó vagyok, de volt olyan teszt, aminek a 8. kérdésétől kibuktam...
Szóval én is parázok eléggé!
Meg sem tudom tippelni, mondjuk nem is akarom hogy mi lesz.
Itthon matekból írok 31, 33 de volt 24 pontos feladatsor is.
Magyarból is volt 24 pontos, de 37 is a 40-ből (ugyanis a fogalmazást nem számítottam bele)
Én nagyon nagyon félek...Egy félévig készültem heti 2*..De még mindig nagyon félek,nem bízok magamban,felkészületlennek érzem magam...Pedig mindenki azt mondja hogy úgyis menni fog...A magyar mindig 40felett van de azért nagyon félek,hogy kapok egy olyan nehéz fogalmazási témakört vagy leblokkolok és nem megy majd semmi a magyarból se....
Sok sikert nyolcadikosok!Kívánom hogy én is és Ti is odakerüljetek be ahová akartok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!