Melyik kollégiumhoz tartozik a Debreceni Egyetem - Általános Orvostudományi Kara? DE-ÁOK
Én a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karára fogok jelentkezni és így kollégista leszek, ha felvesznek. Szeretném megtudni, hogy melyik kollégium a legjobb és melyik kolihoz tartozik az ÁOK!
Köszi előre is!
Úgy értem, hogy akik az ÁOK-ra járnak, azok melyik koliba laknak ;)
Inkább olyanokkal szeretnék egy helyen lenni, akikkel egy karra járok.
Ez az oldal, amit küldték tök jó, már megnéztem én is, de nem ad választ a kérdésemre! Köszi :)
Én is a Debreceni Egyetemen tanulok, és a Kossuth Lajos kollégiumban vagyok, de laktam a Campusban is. Alapvetően több kollégium van, te döntöd el, hogy hová jelentkezel, és majd a pontjaid alapján (első félévben szociális alapon) vesznek fel. A Kossuthban és a Campusban is voltak orvosisok bőven, ezt a két kolit tudom ajánlani mindenféle szempontból, viszont a Campus messze van, így buszoznod kellene. Mindkét kolinak van honlapja, ahol megnézheted a szobákat/árakat.
ui.: Azért ajánlom ezt a kettőt neked, egyrészt mivel ezekrőll van személyes tapasztalatom és a fent említett kolikról nem hallottam jókat (ismét említem, személyes tapasztalatom nincs) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!