Van rá esély, hogy lesz 2019-ben japán ösztöndíj?
Arról az ösztöndíjról lenne szó, ami részképzést biztosít másodéves japánszakosoknak. Van arra esély, hogy ez indulni fog 2019-ben is?
Valamint, mennyire nehéz 'megnyerni'? Gondolom hatalmas túljelentkezés van:/ azért szívesen bepróbálkoznék vele a jövőben. Valaki tudna róla mesélni?
Még csak most ismerkedem a nyelvvel, találtam magamnak egy tapasztalt tanárt, valamit anyanyelvi segítségem is van, mindjárt kettő is. Nem az animék, mangák és japán sorozatok érdekelnek, és nem is csak a nyelv, és nem japán barátnőt akarok, valamint nincs mongoloid-fétisem. Mielőtt valaki kötekedni szeretne.
Köszönöm szépen!
Igen, tudom. Azért 2019, mert terveim szerint akkor leszek másodéves a japánszakon. Az angolon dolgozok, pont nyelvvizsgára készülök.
Köszönöm szépen, segítettél:)
Anno ez úgy volt, hogy azok az ösztöndíjak, amelyek másodéves hallgatóknak szóltak, azokat csak azok tudták megpályázni, akik rendelkeztek legalább N4-es nyelvvizsgával + legalább angol középfokú nyelvvizsgával. (Igaz, sokunknak megvan angolból a felső, és japánból az N3). Ha jól emlékszem, kellett írni egy angol és egy japán nyelvű motivációs levelet is, amit le kellett adni a tanszéken valamelyik tanárnőnek.
Azt kellene megérdeklődni, hogy hány fő kaphatja meg... Mert itt is rangsorolnak. 4,5-ös tanulmányi átlag alattiaknak felesleges jelentkezniük, mert el fogják utasítani. Azok a diákok, akiknek legalább 4,5 vagy jobb az átlaguk + felső fokú angol és N3-mas japán nyelvvizsgájuk van, inkább őket fogják "előrébb tenni".
Ami a túljelentkezés illeti, a japantanszek.hu -n közzétett ösztöndíjakra ELTE japános hallgatók is jelentkezhetnek.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!