Lehet valahogy ösztöndíjjal külföldön tanulni? Nem igazán van rá pénzünk, de gondoltam hátha valamilyen esély adatik így is.
Figyelt kérdés
Szeretnék külföldön tanulni. 4,35 az átlagom, amit leginkább a fizika és a testnevelés húz le.
Nagyon szeretnék valahol külföldön tanulni akár érettségi előtt akár utána. De ez megoldható valahogy ösztöndíjjal? Ha igen, hogy? :)
Angolt tanulok és a tanárom szerint tudok nyelvvizsga szinten ( B2 ) viszont nincs pénzem letenni. A szüleim szerint hülyeség ilyenekre pénzt költeni, mert a tudásom nem egy papíron fog múlni...
De egy szónak is száz a vége, lehetséges külföldön tanulni?
Ha igen milyen formái vannak és, hogy valósítható bármelyik meg?
Most végeztem a tizedik évfolyammal. :)
Köszönöm a válaszokat előre is! :))
2015. jún. 16. 15:40
1/2 anonim válasza:
Skóciában ingyenes az egyetem, de oda kell IELTS nyelvvizsga, ami nem két fillér, és magasabb jóval a B2nél. Ha érettségi előtti dolog is érdekel, javaslom, hogy keress rá az Assisst ösztöndíjra, bár ott lehet, hogy kell valamennyit fizetni, vagy pedig a Benjamin Franklin Transatlantic Summer Fellowship-ra, ez ugyan csak egy hónapos és nyári, de hatalmas lehetőség.
2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm *.*
2015. aug. 8. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!