Tényleg van esély, hogy felvesznek?
Usában akarok egyetemre járni. Mivel az elég drága kéne hozzá ösztöndíj. Anya azt ígéri, hogy ha hajtok hozzá kicsit akkor van rá esélyem.
Háttérinfó: anya kosárlabda (amivel én is akarok) ösztöndíjjal járt egyetemre az usában, a nővérem szintén. A nővérem edzője is ígérte, hogy segít, anyának is vannak ismerősei.
Én annyira nem vagyok ügyes. Aki ért a kosárlabdához annak mondom: center vagyok, (179 cm/13L) lepattanót szedek is 8-10et egy meccsen, de pontot legjobb esetben is csak 2-4et dobok. Labdát vezetni szinte egyáltalán nem tudok. Annyira nem is szeretem ezt a sportot. Anya azt mondja, hogy csináljam még és ha arra kerül a sor egy másod, harmadosztályú egyetemre tudnak szerezni ösztöndíjat. NEM az a terv, hogy anyuci-apuci lefizet egy egyetemet, hogy vegyenek fel, csak beajánlanak hátha felvesznek valahova. Pécsen lakok itt elvileg nagyon erős a kosárlabda és anya azt mondja, hogy egy másodosztályú csapatnál tudnék dobni 8-10 pontot. Természetesen én is akarok tenni azért, hogy felvegyenek. Tanulok rendesen, néha edzek plusszban is. Így, egyben lenne esélyem kimenni? Vagy most el is felejthetem az egészet?
Mindenkinek van esélye bejutni csak ahhoz azt kéne tenned is valamit hogy még több esélyed legyen pl azzal hogy retek sokat gyakorolsz (labdavezetés ez az egy dolog amit ha nem tudsz akkor nincs nagyon értelme kosarazni szóval gyakorolj , ziccer stb..) , eddzel hogy még magasabbat ugorj stb... Szerintemaki ott tanul Amerikába az sem valami plotty hátvéd vagy akármi hanem brutál kemény. Szóval ha mondjuk azokat elképzeled hogy ők mennyit gyakoroltak, izzadtak azért hogy bejussanak akkor te is rájössz majd hogy nagyon keményen rá kéne fókuszálni az edzésekre.
U.I.: ami igaz az igaz én csak most kezdtem kosarazni szóval nem tudok nagyon a sportól sokat de így külsőleg megpróbáltam leírni a dolgokat , és bocs ha a fogalmazásom gyatra volt ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!