Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek felvesznek a vaci...

Szerintetek felvesznek a vaci kozgazba ha az ideglenes rangsorban 138. ik vagyok?

Figyelt kérdés
szerintetek remenykedjek benne?? van meg a vaci madach es ott is az angolon 138.ik vagyok...a madachot masodikkent a kozgazt harmadikkent jeloltem meg. az elso helyen a boronkay van de ott 152.ik vagyok...a madach angoljan es a kozgazba remenykedem...szerintetek felvesznek??? koszi a valaszokat...

2016. márc. 24. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Madáchban 2 éve nyek angolon 90., tavaly 72. volt az utolsó bejutott az ideiglenes rangsorban. Szóval azt nem tartom valószínűnek :S

Boronkay melyik szakon vagy 152.? Bár ezt sem tartom valószínűnek, a legalacsonyabb utolsó bejutott a 2 éves periódusban 98. volt az elektrotechnikusi szakközép tagozaton.

A Váci Közgázban tényleg reménykedhetsz, feltéve, ha teljes/2 osztályt indítanak arra a tagozatra, ahova jelentkeztél.

2016. márc. 24. 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Boronkay:info ( 152)

Madach: sima gimi (248)

Matek-info (164)

Angol: ( 138)

Kozgaz: matek -angol (138)

Igy van ilye sorrendben es nem valtoztattam. A kozgazba ha jol tudom 36 fot vesznek fel egy osztalyba....de tavaly az egyik baratnomet felvettek a madachba ugy hogy rosszabb felvetelit irt mnt en....

2016. márc. 25. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

2 évvel ezelőtti utolsó bejutottak rangsorszámai az ideiglenes rangsorban:

- Boronkay infó, szoftver irány: 68.

- Boronkay infó, hardver irány: 73.

- Madách infó: 125.

Tavalyi utolsó bejutottak rangsorszámai az ideiglenes rangsorban:

- Boronkay infó, CAD-CAM: 52.

- Boronkay műszaki infó: 58.

- Madách infó: 101.

Ezekkel számolj még. A Madách angolt már leírtam, illetve sima gimis tagozat nem volt az elmúlt években, kivéve sportos tagozat, az volt az általános.

Szerintem sajnos a Borót, a Madáchot biztosan elfelejtheted, nagy csoda kéne, hogy sikerüljön :( A Váci Közgáz még bejöhet, így hogy 34 főt vesznek fel (ha jól értettem). Valószínűleg a barátnőd fellebbezéssel került be, de csak akkor érdemes fellebbezni, ha csak 1-2 hellyel maradnál le. :S

2016. márc. 26. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a kozgaz....en is ebben remenykedtem a legjobban....koszi szepen a valaszt...ment a zold kez...
2016. márc. 27. 12:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Felvettek a kozgazba!!!!
2016. aug. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!