A Debreceni Egyetem mindig ekkora hulladék volt az orvosi kart leszámítva?
Nagyon süllyed!
Röhejes az oktatás. Az ország szégyene!!!
Nem most tetted fel a kerdest ,de azert irok.
En ugyan btk-ra jarok (nyelvszak) de szerintem nem kellene ennyire altalanositanod.
Nekem vannak ismerosok tobb szakrol es egyikojuk sem mondott ilyen velemenyt mint a te ismeroseid.Pedig ttk-s ismerosom is van.IK-s ismerosom sem mondott semmi ilyet.
En ugy latom hogy nem a szaktol vagy egyetemtol fugg kizarolag a bulizas mennyisege.A hallgatotol fugg szerintem sokkal inkabb.Nekem a legtobb itteni ismerosom szorgalmas es nem bulizni jarnak ide.Meg ha alapvetoen szeretnek is szorakozni ,nincs ra nagyon sok idejuk es mivel a vizsgaikat is komolyan veszik vagy egyaltalan nem mennek bulizni pl. vizsgak elott vagy csak kevesebbet.De meg a zh-kra is keszulnek.
Az egy masik kerdes hogy van akinek tobb szakja van igy nem biztos hogy mindig mindent ossze tudnak egyeztetni.De ez mas tema.
Bar btk-t nem irtal , de nekem van ismerosom aki meg nem is vegzett de mar dolgozni is tudott ,a szakhoz kapcsolodo teruleten.Es nem alacsony fizetesert.
Szerintem butasag altalanositani ,az hogy ki mennyit bulizik az az egyentol fugg.
En ugy gondolom hogy lusta bulizos tipus mas egyetemen is van raadasul akinek nem megy es nem tesz erte elobb-utobb kihullik.
Es par ember velemenyere nem kell epiteni.
Nemcsak azok a karok vannak itt amugy se amikrol a kerdesedben szo volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!