Tényleg bűn rossz egyetemek a Nyugat-magyarországi és a Széchenyi? Folytatás lent!
Azt olvastam több helyen, hogy a NyME anyagi gondokkal küzd, a Széchenyi pedig nem sokat ér.
Egyedül csak Gödöllő adná a "neves" ("valamennyit" érő diplomát nyújtó) képzést vadgazda mérnök/állattenyésztő mérnök szakokon?
Mosonmagyaróváron KÉT TELJES ÉVSZÁZADRA nyúlik vissza az agrár képzés! Ehhez képest mitől is lenne a Szent István fényévekkel jobb?
Még mindig nem értitek ugye? :D
Attól SENKI nem megy át, hogy ott ücsörög! Senki nem mondott olyat, hogy ez világmegváltás lenne!
DE azért ücsörögnek ott, hogy "valamit" hallgassanak az előadáson! És HA jó az egyetem/tanár/előadás/módszer/akármi, akkor AZZAL, hogy az ücsörgés alatt (MINDEN alkalommal ott üldögélést feltételezve - tehát a hallgató MINDEN előadáson ott van, MINDEN leadott apró infó-morzsát magához vett) a JÓ tanár JÓ anyagát/módszerét/stb. meghallgatva, EZT elsajátítva ÁTMEGY a számára "idegen" nagyon nehéz vizsgán.
Higgyétek el, sajnos VAN olyan tanár, aki reál előadásait hallgatva SEMMIT nem tud elsajátítani az, aki nem egy reál-beállítottságú egyén.
Sajnos van ilyen...
Na nekem NEM rá van szükségem!
Különben is egy vadgazda mérnök nem egy villamosmérnök, vagy közgázos, akiknél tényleg durván kellenek a reál tantárgyak! Ha valakinek, hát neki (majdnem) teljesen felesleges a gazdasági matematika, számvitel és pénzgazdálkodás, mikro- és makroökonómia, stb. Aki annyira jó reálból az pénzügy-számvitelre megy amúgy is. A vadgazda mérnök inkább csak a nevében mérnök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!