PÉCSIEK! Van esélyem bekerülni a Széchenyi Ist. Gimnáziumba?
Hello, szerintem próbáld felvinni 4-esre minimum az átlagod, avval fel fognak szerintem venni. Én 5 évet húztam le a Széchényibe, 0. angol volt anno ami megérte, de most már eltörölték. Látom angolból jó vagy, ott annyira nem fogsz tudni kibontakozni, a nevkoba viszont jó az angol oktatás.
Nem akarlak lebeszélni, de lesz bajod az ottani tanárokkal az biztos.. :(
A nevkóban jó az angol oktatás?! xD Ma is nevettem egy jót.
Simán be fogsz kerülni ezzel az átlaggal nem valami erős iskola a Széchenyi. Megpróbálkozhatnál valami erősebbet is beírni, hátha olyan jó lesz a központid (mondjuk a Leőwey-t, vagy a Deákot.)
Kedves második, igen ott van kéttannyelvű :) ne okoskodj ha nem tudsz hasznosat leírni a kérdezőnek.
Jó suli a Széchenyi, vagyis anno amikor én odajártam jó volt! :)
Én másfél évig jártam oda, a tanárok magatartása/viselkedése elfogadhatatlan, megalázzák a diákjaikat(tisztelet a kivételnek,vannak nagyon jó tanárok is de a túlnyomórészét le kéne váltani). Nem mondhatom hogy nagyon meg kellett volna erőltetnem magamat tanulás terén. Programokból tömérdek ezzel nem is lenne baj, csak rá erőltetik a tanulókra, nem veszik figyelembe ha valakinek bármilyen egészségügyi problémája/ más iskolán kívüli elfoglaltsága(pl:sport)van. A tantermek fűtetlenek, sokszor volt, hogy télen a radiátorok jég hidegek voltak.
Az utóbbi időben tudtommal ismét sok diák hagyta el az iskolát, és már már könyörögnek hogy jelentkezéskor őket válaszd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!