Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen van meg szóbeli vizsga?

Egyetemen van meg szóbeli vizsga?

Figyelt kérdés
Most lesz az elso vizsgam es utana néztem a Kollokvium szo jelentésének, ami minden vizsga tárgy melle ki van írva, es azt talaltam hogy beszélgetés (lényegében szóbeli vizsga). Vannak tanárok akik szobeliztetnek meg? En teljesen ugy voltam eddig, hogy írásbeli lesz, írásban sokkal jobb vagyok mint szóban es megijedtem. Van olyan tárgy amire 60-an jelentkezhettek (max létszám), de van olyan amire csak 15-en. Lehetséges hogy a kevesebb létszámú lesz a szóbeli? Mások se tudjak, nekem meg ez az elso évem es tapasztalatlan vagyok :(

2016. dec. 18. 21:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Annyit talaltam a neptunban, hogy egy órás a vizsga, max létszám 40 fő.
2016. dec. 19. 08:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a szak mintatervenel. Köszönöm a valaszokat. Mindenestre ezt a sulit nem ajanlom senkinek.
2016. dec. 19. 08:49
 13/15 vonószenekar ***** válasza:
100%
Melyik suli, megkérdezhetem?
2016. dec. 19. 10:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is kíváncsi lennék, hogy melyik egyetem ez. :)
2016. dec. 19. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Fú, de utálom a szóbeli vizsgákat. Ezerszer inkább 3 írásbeli, mint egy szóbeli.
jan. 6. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!