Nagyon gáz lenne ha nem öltöznék ki a szóbeli
vizsgára?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek szóbelizni és 31 fok lesz. Nagyon izzadós vagyok, ha süt a nap akkor már 20 fokban is izzadok, ezért nem szeretnék öltöny+ing+nyakkendőben menni... Tavaly is pont egy ilyen melegben mentem szóbelizni és folyt a fejemről a víz, meg mindenhol (hátam, hónaljam, mellkasom) izzadságfoltos voltam.
Persze nem mackónadrágba mennék, sötét galléros póló, sötét farmernadrág és elegáns fekete cipőre gondoltam.
Nem tudom a BME-n, hogy illik, nálunk kifejezetten "gáz", nem kiöltözni szóbeli vizsgára. Menj akkor farmerben és póllóban, öltözz át a wc-ben vagy valami, ha ennyire izzadsz. Bár ez annyira nem tűnik megoldhatónak.
Az inget semmiképp se hagyd el szerintem!
2016. jún. 20. 10:59
3/8 anonim válasza:
Odamehetsz rövidnadrágban. Vizsga előtt átveszed amit illik. Vizsga után visszaöltözöl és ennyi. Ezt ki lehet bírni.
2016. jún. 20. 11:00
4/8 anonim válasza:
Szerintem gáz, igen. A vizsgára mindenképp rendesen öltözz fel. Fekete ünneplőgatya(semmivel nem melegebb, mint a farmer), ing, nyakkendő. Az öltönyt szerintem elhagyhatod, ilyen melegben amúgy sem várnák el.
2016. jún. 20. 11:12
5/8 anonim válasza:
Ez nyilván attól függ, milyen a vizsgáztató stílusa. Előfordulhat, sőt, több mint valószínű, hogy nem ezzel foglalkoznak. Hiszen nem a ruha fontos, hanem a tudás. Gáznak semmiképp nem mondanám, ha nem öltözöl ki, de előfordulhat, hogy a vizsgáztató szemét szúrni fogja a dolog, és emiatt másképp áll hozzád. Én is jártam a BME-re, most az ELTE-re járok, kb. a szóbeli vizsgáim felére öltöztem ki (és amire nem, mind sikerült, megfelelő jeggyel).
2016. jún. 20. 11:19
6/8 anonim válasza:
Melyik karra jársz? Nálunk a VIK-en többször elmondták, hogy a tudásunkra kíváncsiak, nem a ruhatárunkra. Szerintem nem gáz.
2016. jún. 20. 17:07
7/8 anonim válasza:
Szia,
Nem tudom az előttem hozzászóllók többsége hova jár, de nálunk BME-VIK-en egyáltalán nem gáz.. Semennyire nem számít a ruházat, feltéve ha nem szakadt cuccban mész... Persze én azért valami rövidújú inget azért felvennék a helyedben mondjuk egy rövid nadrághoz..
És szerintem ne hallgass olyanokra, akik nem a te egyetemeden tanulnak...
2016. jún. 20. 17:40
8/8 anonim válasza:
A zakót hagyd otthon, és szórj hintőport a problémás részekre. Működik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!