Melyik érettségitől rettegsz leginkább? és miért? Sok sikert holnapra a sorstársaimnak!
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 16:47
1/13 anonim válasza:
töri mert úgy érzem szart se tudok.....
2/13 anonim válasza:
angol , matek... mert sík vagyok mindkettőből.
3/13 anonim válasza:
hnap magyar mindenki nézze át Kazinczyt mert most van évforduló ... am.
4/13 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy rettegek, de német emelten nem ártana egy olyan 90%-ot hoznom, ami azért nem olyan könnyű. Meg a töri közepen 70% fölött kellene telljesítenem, bár ez elvileg nem nehéz, csakhát ki tudja... Remélem lesznek olyan esszé témák, amiről érdemben fogok tudni írni, és nem csak rizsázni a semmiről.
A szóbeli viszont mindegyikből necces lesz, mert szóban sajnos el szoktam felejteni olyan dolgokat, amiket egyébként simán tudok, csak nagyon izgulós vagyok.
5/13 anonim válasza:
Sztem Kazincy nem lesz benne, tavalyi évfordulós se volt, ez inkbáb régi szokás, rájöttek h nem érdemes beletenni azt akinek az éve van
6/13 anonim válasza:
Magyar, de holnap valószínűleg a matektól fogok... Épp, ami aktuális(:
7/13 anonim válasza:
Adná az ég nem tudok a neologus ortologus vitáról 3 oldalt írni .... pfff töri :S nekem is 70 kell min az írásbelin az a baj , h a tanárom nagyon szigorúan veszi az eszét .... és ne jöjjetek a szokásos dumával , h érettségin minden tanár kedves, mert ez nem így van :S buktatott is már .. meg alapból emelt szinten oktat .. csak gyökér vagyok a törihez.
8/13 anonim válasza:
vmi tipp bármelyik érettségire , h szerintetek mi lesz benne ?
9/13 anonim válasza:
Én is a töritől félek a legjobban :/ Meg próbaérettségin mire eljutottam az esszéig kb 3/4 óra maradt rá... :S
10/13 anonim válasza:
magyartól nem félek, töri is csak forráselemzés, matektól inkább, főleg hogy emeltezek :)) de nem viszem túlzásba, csak annál rosszabb ha túlizgulom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!