Hogyan tudnék még ezalatt a pár nap alatt a töri érettségire tanulni? Nagyon félek az érettségitől. :S
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 18:00
1/4 anonim válasza:
Közép töri?
A feladatok megoldásának 50%-a benne van az atlaszba. Lapozd át, nézd meg. Kis gondolkodással simán meg lehet oldani.
Előző éves feladatokat csinálj...
2/4 anonim válasza:
A megoldások 50%-a tényleg benne van az atlaszban, 40%-a a forrásanyagban, a maradék 10 % miatt meg ne izgulj. :)
Lapozd át az atlaszt, nézd meg a tartalomjegyzéket, a kronológiát, tanulmányozd át a térképeket, képeket. Ha van még rá időd, akkor lapozd át a fontosabb tételeket (általában szóbeli tételek is ezek közül kerülnek ki).
Én is most érettségizek. Semmit nem készültem rá külön, de a próbaérettségit is megírtam atlaszból meg forrásanyagból 5-ösre. :) Ne izgulj. Nem olyan vészes az.
3/4 anonim válasza:
és az esszék? az oké, hogy a feladatok mennek forrásból, de esszét nem lehet írni sztem atlaszból... kikapunk egy olyat, hogy nők helyzete, vagy társadalmi ellentétek, ilyesmi, ezekről semmi nincs az atlaszban! ti mit javasoltok? mit nézzek át még ma..?
4/4 A kérdező kommentje:
Az esszekhez is vannak forrasok, terkepek, ha tanultal vmit is a 4 ev alatt toribol, az is menni fog.
2013. máj. 7. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!