És azt hiszed neked ettől is kötelező lesz? Hagyjad már, ne legyél ekkora hülye. Ha unokatesód azt mondja, a csokis tej a milkatehénből jön, el is hiszed? Balhés, drogos formák vannak mindenhol.
2010. máj. 2. 12:40
2/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, de azért nem akarok olyan suliba menni, ahol bevannak szívvarúgvalővebaszva.
2010. máj. 2. 14:44
3/16 anonim válasza:
majd ha te is beleszel szívva/rúgva/lőve akkor megváltozik a véleményed :) még örülni is fogsz h lesznek társaid. Ne legyél már ilyen kis prűd.
Amúgy tényleg sok helyen vannak drogosok, mi, alkeszok pedig mindenhol ott vagyunk.
2010. máj. 4. 14:42
4/16 anonim válasza:
hát te hülye vagy.
ugyanolyan mint minden iskola.
mindenhol vannak akik igen és akik nem.
2010. máj. 4. 22:56
5/16 Malko válasza:
nem, csak nagyszünetben lőjjük magunkat, a többi szünet az alkoholistáké. idióta.
2010. aug. 4. 12:03
6/16 anonim válasza:
Nem! Ne aggódj! Csak mi szoktunk odajárni a főiskoláról, egy kis heroint nyomni vénásan... Ne menj művészeti suliba, ha ennyire hiszékeny és konzervatív vagy! Minden művész fogyaszt, nyom valamit...amelyik nem, az ős tehetség! xD
2010. aug. 4. 14:50
7/16 bndgz válasza:
szerintem te egy óriási gyökér vagy ha iylet feltételezel meg még meg is kérdezed egy ilyen helyen!!de ne gyere ide mert ilyen sötét embereket még az eventus-ban sem látnak szivesen!
2010. aug. 4. 16:50
8/16 anonim válasza:
Kedves kis leendő evos diák v nem!
Én csak annyit mondok h az unoka tesód mielőbb kinyitja azt a kis száját gondolkodhatna h mit mond
mert ez nem így van! Drágám én páréve odajárok, de még ilyen nem volt és nem is lesz h a diákok lövik magukat, nem gondolod h az látszódna is??? Minden sulinak megvan az előnye és a hátránya, am is ha lenne ilyen akkor már nem lenne mert ellepték volna a zsernyákok a helyet...te is gondolkodhatnál tisztám mielőtt felteszel egy ekkora barom kérdést!!! Am meg drog pia és egyéb társai minden suliban megtalálható
csak te döntesz h milyen társaságba kerülsz... jah... meg ha az unokatesód jót akar magának nem nagyon terjesztgessen ilyeneket mert majd meglesz neki belőle a baja... kár h az ilyen emberek miatt nézik le a sulinak mert az a baj h nem az iskolánkat minősítitek hanem azokat akik odajárnak... Én se vagyok a legbüszkébb diák... de a saját becsületünket már csak megvédem.... csak ennyit szerettem volna... további sok sikert a döntés a te kezedben van... sajnos ezzel a dologgal meg mindenhol számolnod kell... üdv...
2010. aug. 4. 17:29
9/16 anonim válasza:
jah és az olyan emberek akik poénra veszik és irkálják a hülyeséget azok is gondolkodhatnának.... gyönyörű példát mattok... az ilyen emberekről is megvan a véleményem... ha akármit is csinálsz azt lécike tartsd meg magadnak mert sztem rohadtul nem érdekel senkit h te mivel szennyezed a mocskos kis életed.... még1x üdv
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!