Hány órakor szokott lenni a szóbeli érettségi?
Figyelt kérdés
Mindenkinek megvan, hogy hányra kell odamennie, vagy csak odamegy mindenki egyszerre és kivárja a sorát? Illetve hánykor szokták elkezdeni?2016. dec. 12. 10:21
1/6 anonim válasza:
Nyolctól kezdődik, általában ofővel lehet egyeztetni a sorrendről, de nem mindenhol. Első napon kiderül, hogy mikor mész.
2/6 anonim válasza:
Az iskolád mindenről időben fog tájékoztatni.
3/6 anonim válasza:
A hivatalos procedúra ez: Első nap 8-kor a nyitás keretében az elnök ismerteti hogy ki mikor kerül sorra, percre pontosan. Természetesen ez csak irány, lehet csúszás és az is hogy korábban hívnak be. (ezért kell korábban ott lenni) Minden nap 8-kor kezdenek. Vannak tanárok akik előbb elkotyogják hogy ki mikor lesz, de erre nem szabad építeni, mert lehet hogy rosszul tudja vagy változtatnak az utolsó pillanatban. Szóval az első napra is úgy menjél, hogy mindent tudsz.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy időpontom van aznapra, és már így is újrakértem :( Még azért az ofőt megkérdezem, hogy nem lehet-e megoldani, hogy biztos ne aznap legyek.
2016. dec. 12. 12:10
5/6 anonim válasza:
Nekünk 2 napos volt. Az elsőn 8-ra ment mindenki,az elnök elmondta a hivatalos dolgokat, aztán felolvasta az első 5 ember nevét, akinek már bent is kellett maradni. Az egyik teremben, ahol addig várakoztunk ki volt rakva egy lista, hogy ki-mikor kezd és milyen tantárggyal. Aki a 2. napos listán volt haza is mehetett. Aki több tárgyból szóbelizett hamarabb voltak. Mivel nekem volt emelt érettségim és nem kellett matekból se, így 3 tárgyam volt és így az utolsó előtti voltam és csak délután 3-kor kerültem sorra.
6/6 anonim válasza:
Névsor szerint szokott nagyjából menni-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!