A magyar egyetemeken szabad laptoppal jegyzetelni?
Lehet, senki sem szól érte.
Bár, orvosi egyetemeken egyes előadásokról és gyakorlatokról (főleg pathológia és anatómia) ki van tiltva mindenféle kép és hangrögzítésre használható eszköz.
Lehet, de szerintem kézzel jegyzeteleni jóval egyszerűbb. A legtöbb egyetemen ugyanis a termekben max 2-3 konnektor van, nem valószínű, hogy be tudod majd dugni a gépet, és egy egész napot nem fog kibírni egy töltéssel. Másrészt arra nagyon figyelni kell, nem veheted le róla a szemed, mert simán ellopják. Míg a füzetet nem kell tölteni, és kinek kellene pár szakadt füzet?
De ez csak az én véleményem, amúgy simán lehet használni.
Szerintem is egyszerűbb a füzet...Már csak azért is mert én pl gyorsan gépelek de ugyanúgy el is írok minden 2. szót.
Amúgy előttem szólónak jók az érvei ellene. De ahogy te gondolod.
Bár nem személyes tapasztalat, de én is úgy tudom, hogy lehet laptoppal jegyzetelni.
Nővéreméknél lehet.ELTE BTK-ra jár,de ő nem viszi a laptop-ot.
2-3tollat és papírokat hod magával.Ez a legjobb megoldás.Lehet kapni A4-es méretű csíkos vagy kockás lefűzhető lapokat nagy kiszrelésben.Azt hordja magával,meg vett hozzá kis színes ragacsos papírt,így megkülönbözteti,hogy melyik melyik előadáshoz van.A koliba pedig szétválogatja és mappákba teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!