IX. Kerületi Szent Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium vélemény?
Voltam nyílt napon, de csak néhány órán voltam bent és ebből sajnos nem tudtam meg túl sokat az iskoláról. 4 évfolyamosra mennék(9-12.)
Valaki aki odajár (vagy esetleg az ismerőse), tudna nekem véleményt írni? Mennyire gyenge/erős? Tanárok?(nekem a nyílt napon szimpatikusak voltak)Közösség? Ha egyetemre is szeretnék utána menni, érdemes oda jelentkezni? (4-es 5-ös tanuló vagyok)
10-es skálán mennyire ajánlanátok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Előző vagyok.
Visszaolvasva látom, hogy több helyesírási hibát is vétettem, ez történik, ha az ember a kommentjéből csak 3 sort lát egyszerre. Srry.
Már nem releváns a kérdés, de húzzatok el innen!! Ne gyertek ide, bárhova máshova, csak ide ne.
Egy pokol volt, 11 éve váltottam sulit (és azóta leerettsegiztem és az egyetemet is elvegeztem), de a mai napig fájdalmas emlékeim vannak csak erről a purgatoriumrol. Bullying (iskolai bántalmazás osztályon belül) ellen a tanárok elforditottak a fejüket, vagy még rá is segítettek. Egy hulladék volt már 10 éve is, az is marad. Az igazgató a megbeszélt időpontra nem jött el, holott erről akart vele édesanyám beszélni. Azóta már elment az a tökfej is, már nem ő az igazgató, de nem hiszem, hogy sokban változott a helyzet, elvégre az igazgató helyettes is tett az aktuális helyzetemre magasról. Egy szó, mint száz, nehogy megjeloljetek, kerüljétek messzire. Puszi.
Sziasztok nem tudom mennyire ervenyes meg ez a kerdes de azert leirom a kovetkezo 8nak. 2023 felveteleztem a gimibe angol tagozatra, es oszinte az angol nyelv nagyon jo elenintanarnonel, biszzomt az a baj hogy a tobbi tanar annyira sokat var el hogy alig jutott idonk angolra. Kulon kinszeretnem emelni a biosz es a kemia tanart Petyovszki Adamot. Ez a tanar minket baratommel mar egy eve zaklat egyfolytaba azzal hogy megbuktat meg azzal hogy idiotak vagyunk, meg ertem hogy lehet nem tokeleges az eredmenyunk de mindenki harmasra all es ez nem normalis. Egesz oszty elott leszid embereket, ossze vissza hazudik a tanarokbak rolunk es stb. A dolgozat iras kozbe nagyon hangosan eszik es ezzel zavar minket, plusz betegsege van es nem tud helyesen irni egygolytaba helyesirasi hibakat talalunk dolgozatokba de ezek szerint szamolni se tud mert ossze vissze keveri a szazalekokat, ha biosz szakra szeretne menni NAGYON NEM AJANLOM
A suli alapvetoen nem egy nagyon jo gimi de az elvarasok tul nagyok, en nem mennek ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!