Annó hány ponttal vettek fel titeket a veszprémi Lovassy László Gimnáziumba? (Általános, infó, német szak érdekel. ) Vetési Albert Gimnáziumba? (Német, francia, spanyol szak)
Eddig kitűnő voltam és remélem a félévim is kitűnő lesz.
Gyakorlásnál:
Matek: kb. 40 pont
Magyar: kb. 45 pont
Német (Lovassy írásbeli) kb. 40 pont
Szóbeli tételeket már nyár eleje óta tanulom, több mint egy éve járok különtanárhoz.
A matek a legnagyobb ellenségem sokszor nehézkesen értem meg, de matekból is van különórám valamint az iskolai előkészítőkre is eljárok. (Magyarból is.)
Van esélyem bekerülni? Az a baj, hogy elégge stresszelős vagyok és nagyon félek, hogy élesben elrontom. Hogyan tudnék ott majd jobban teljesíteni? Mit tudnék tenni az őrült izgulás ellen?
Aki most ezekbe az iskolába jár, érdekelne a véleménye, hogy mennyire szereti, milyen a légkör, a tanárok.
Előre is köszönöm a választ.😊
Vetési francia:
Magyar: 38 pont
Matek: 42 pont
Magyar szóbeli: 19 pont (20-ból, ilyen ma már nincs)
Írj nyugodtan, ha segíthetek! Sok sikert! :)
Szia! :)
Én Lovassy infóra járok. Anno még a matekom 35 a magyarom 46 lett, bár egyáltalán nem tartom mérvadónak most már :D
de amiket leírtál az alapján simán bejutsz a Lovassyba.
Én is stresszelős voltam de így visszatekintve nem értem miért voltam :D nem kell izgulni meg lesz. Sok sikert Januárban. Ha van kérdésed a suliról akár a németről akár infóról csak írj :)
Lovassy infó:
magyar:39
matek:45
A hozott pontjaim biztos minimum 10 ponttal kevesebb volt mint a maximum.
Így voltam 42. az ideiglenesen.
Az is biztos hogy a 71. is még bekerűlt erre a tagozatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!