Mikortol számit a 30% hianyzas?
Figyelt kérdés
A tesi tanarom azt mondta h ideje lenne bejárnom órára mivel ki fog jönni a 30% hianyzasom. Ugy gondolom h tegyuk fel az elso hetet valaki vegig betegen tolti, tehat hianyzik akkor ot is osztályozo vizsgara lehetne fogni? Meg csak oktober van de mar most is szamon kerheti rajtam fuggetlenul h igazoltan hiányzom es nem csak félévnél/évvégén?2016. okt. 28. 10:23
1/6 anonim válasza:
A hiányzás az hiányzásnak minősül attól, hogy van igazolásod.
2/6 anonim válasza:
Egy hét alatt hány tesitek van, 5? Mert ha az első héten nem vettél részt az órán egyáltalán, az még bőven nem számít 30% hiányzásnak, tehát te jóval többet hiányoztál.
Vagy csak félinformációkat adsz meg, úgyhogy biztosat nem lehet mondani.
Egyébként teljesen mindegy, hogy igazoltan vagy igazolatlanul hiányzol sokat, ha a házirendben meghatározott óraszámot meghaladóan hiányzol, akkor a tanár nem köteles leosztályozni és elküldhet osztályozóra.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval. Az a helyzet hogy október vége van. És nekem most szóltak erről a 30%ról. Ezt nem félévkor veszik számításba? Mert tudtommal nem most kell leosztályoznia. Az az első hetes példa egy utalás volt. Mivel az addigi összesnek vettem a 30 százalékát,mert ugye 5nek az 5 az 100? Szerintem nekem még nincs meg annyi hiányzásom...
2016. okt. 30. 06:59
4/6 anonim válasza:
Hány tesin nem vettél eddig részt és heti hány tesid van?
5/6 anonim válasza:
Azt nem félévkor/év végén kell közölni, hogy megvan-e a 30%. Ha valaki nem jár be pl. magyarra az első két hétben és még ezen felül is hiányzik, simán meglehet és jelzi a tanár, hogy többet nem kéne, mert nem lesz osztályozható.
6/6 anonim válasza:
És aki novemberben megy át irtakozik be a suliba? Ami szeptemberben kezdödött?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!