Mikortol számit igazolatlannak a hiányzás?
Figyelt kérdés
rögtön másnap kell vinni az igazolást, vagy ráér 1 héttel késöbb? Szakközépiskola, mi van ha elveszitem az iratot?2013. szept. 6. 10:29
1/5 anonim válasza:
Azt hisszem 7 napon belul kell beadni...
3/5 anonim válasza:
Ez iskola- és osztályfönőkfüggő.
Nálunk volt olyan tanár, aki az osztályában csak úgy fogadta el az igazolást, ha a szülő aznap reggel szólt, még a hiányzás előtt (plusz a gyerek hiányzás után azonnal bemutatta az igazolást).
De az én ofőmnél pl. az volt a rendszer, hogy amikor hiányzás után először jössz, az a hét péntekig kell leadnod az igazolást (mert hétvégente összesítette, és aki nem adta le pénteken, annak igazolatlan lett).
Szóval kérdezd meg az ofődet.
4/5 A kérdező kommentje:
Ma péntek van, akkor ma oda kéne adnom? Csak jövőhéten tudom
2013. szept. 6. 12:24
5/5 Andizsuzsi válasza:
házirend? szabályozza a hiányzások igazolását. Annak megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!