Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért van mindenki beleb*zulva...

Miért van mindenki beleb*zulva annak a hajtogatásába, hogy tanuljál, ne törődjél semmivel, tanuljál, nem fogsz semmit érni diploma nélkül, kussoljál és tanuljál. Nem unja még ezt az összes szülő meg mindenki akinek ez a fixa ideája?

Figyelt kérdés
Ebből lesznek az olyan szerencsétlen,bizonytalan megfelelési kényszeres,egyetemet a hátuk közepére sem kívánó emberek mint én. Nem érzem,hogy egy több éves tortúra egy vacak papírért megérné,csak hogy legyen mit bekeretezni.Persze,majd lesz 40évesen családom,mert ráér az.Nem mintha egy normális,egyszerű munka nem nemesítene ugyan úgy.
2016. okt. 14. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:

"Nem mintha egy normális,egyszerű munka nem nemesítene ugyan úgy."

Nem a "nemesítésröl" van szó, hanem a megélhetésröl!

2016. okt. 14. 21:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert összesen havi 350ből éhen lehet halni.Ez nekem nem indok,bocsi.
2016. okt. 14. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
350 ezerre gondoltál? Hol fogsz te annyit keresni?
2016. okt. 14. 21:27
 4/8 anonim ***** válasza:

havi 5 millióból is éhen lehet halni. Csak akarni kell.

Szerintem ha nincs ösztönzés benned egyetemre, nincs értelme hogy elvégezd. Ha mérnökit, orvosit, infót vagy valami hasonló komolyabb dolgot végzel el, sokszorosát keresheted annak amit egyetem nélkül kapsz. De pl. valami kommunikációt, vagy bölcsészetet elvégezni értelmetlen. Kivéve ha neked ösztönzésed van hogy ezzel akarsz foglalkozni.

De ha egyáltalán nem akarsz tanulni, dolgozni szeretnél, akkor menj el és dolgozz. Többet érsz vele. Nem cseszel el vagy 5 évet a semmire. Ha pénz kell, pár évre menj ki külföldre dolgozni, de ne erőltesd az egyetemet. Semmire való diplomással Dunát lehetne tömni.

2016. okt. 14. 21:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem egyedül keresek ennyit.
2016. okt. 14. 22:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Majd számold ki egyszer mennyiből él egy 2 gyerekes család és gondold vegig hogy látni is akarod-e őket. Még a büdös életben nem fizettél önállóan rezsit, de van képed kritizálni azt, aki eltart. Kiraknálak hogy élj meg és fél év múlva egyeztetnénk hogy mennyire is vagy éhes meg fáradt. N32
2016. okt. 15. 06:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Kedves tuskó utolsó. Nem tudod mennyi idős vagyok,elköltöztem 18évesen otthonról. Ülj rá a szádra.
2016. okt. 15. 08:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ne is...

Menj el dolgozni, jöjj rá magadtól, hogy a tök felesleges iskolák nélkül te hol leszel a céges hierarchiában.

2016. okt. 15. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!