Egyetemen jegyzetelés?
Ti hogyan fűzitek le a jegyzeteket? Vesztek egy nagy lefűző mappát(kemény) és abba tárgyanként még kisebb külön mappákat? Vagy ez hogy van?:D
18 f
Az órák egy részére előre fel van téve a diasor, van amikor ezeket nyomtatom ki és órán kiegészítem. Van olyan tárgy ahol nincs sok elméleti anyag akkor csak egy sima dossziéba pakolom, 1-2 tárgy van ahol iszonyat mennyiségű nyomtatott anyag van csak azokat fűzőm le külön tárgyanként, de egy ilyenbe azok is elférnek ( [link] talán 3 ilyenem van.
Amúgy meg a legegyszerűbb,, főleg ha nincs nyomtatható diasor, hogy tárgyanként egy füzet (ha esetleg keveset kell írni akkor egy füzetbe mehet több tárgy is és simán teszel egy post-it lapot bele honnan melyik tárgy van.
De azt a megoldást is láttam amit te írtál, hogy órán lapra írnak azt kilyukasztják vagy átlátszó lefűzőbe teszik és egy mappában gyűjtik (ilyesmi: [link]
Az hogy minden tárgyat egy nagy mappába raksz azért nem praktikus, mert hamar betelik a mappa. :D Illetve én próbáltam gépen jegyzetelni nekem nagyon nem jött be, sokan pár hét után inkább áttérnek a kézzel való jegyzetelésre.
Amúgy meg ki fogod tapasztalni neked melyik a legpraktikusabb, ami valakink bejött (pl. gépen írás) azt más nem szereti meg hasonlók. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!