Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Fősulin/Egyetemen Füzetbe...

Fősulin/Egyetemen Füzetbe vagy lapra jegyzetelés a célszerűbb?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lyukasztott lapokra szoktam, aztán otthon tárgyanként lefűzöm külön mappákba. Sose lehet tudni előre, hogy melyik tanár képes értelmes anyagot leadni, és melyik az akinél csak a könyv kell, füzetet fölösleges pazarolni és cipelni... gimiben cipeltünk eleget :)
2009. dec. 4. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen lefűzhető lapra, így elég 2 füzetet hordani max. :)
2009. dec. 4. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Én füzetbe szoktam, mert a lapokat könnyen elhagynám. Egy füzetem van és abba írok mindent, utána ha kell kitépkedem a lapokat és egyberakom, így ugyanott tartok mint azok akik már az elejétől papírokra írogatnak, csak nem áll fent a veszélye, hogy elhagyom.
2009. dec. 4. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ki szoktam nyomtatni a segédleteket netről, lefűzöm és előadáson csak beleírogatom, ami kimaradt belőle, ha meg nagyon sok ilyen van, akkor lapokra írok és lefűzöm azt is mellé. De am tárgyfüggő, matekból pl van füzetem.
2009. dec. 4. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Én mindig csak egy mappában hordtam magammal lapokat, és otthon meg összeraktam tantárgyak szerint. Így legalább megszabadultam attól a súlytól, amit középsuliban cipelni kellett.

De az sem rossz megoldás, amit már írtak előttem. 1 füzetet viszel magaddal, abba írsz mindent, otthon meg kitépkeded a lapokat, és összerakod tárgyanként.

2009. dec. 4. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Én teszkóban veszem az A4-es fénymásolópapírt olcsóér' és arra írok. Jobban megéri mintha füzetbe írnék. Félév végén műanyag tasakokba rakom őket majd egy szintén műanyag lefűzőbe és felcímkézem. 5. éve csinálom és jól bevált.
2009. dec. 5. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy irattartó dossziém, amibe tárgyanként bele tudom rakni a lapokat:) Ezt horom magammal. Minden félév elején kirakom belőle a cuccokat, és a félév végére megtellik:D de pont elég:D Jah és igen, fehér lapokat rakok bele, meg a tollaimat és még néhány kinyomtatott jegyzetet
2009. dec. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!