Nektek is nehéz volt az első hét az egyetemen?
Figyelt kérdés
Nem ismertem senkit se. Gimnázium és OKJ után nagyon furcsa. Nektek mennyi idő kellett míg belerázódtatok?2016. szept. 15. 20:23
1/5 anonim válasza:
nekem nem. igazából leszarom a csoporttársaimat
2/5 anonim válasza:
A tanulási részébe nekem kb a 2. félév közepetáján sikerült belerázódnom. Összehasonlíthatatlanul többet kell tanulni mint gimnáziumban, sokkal hatékonyabban. Amíg gimnáziumban pár oldalnyi anyag miatt fogtam a fejem, addig itt komplett könyvtárakat kell feldogozni. Egy idő után viszont hozzászokik az ember. Egyedül a matek része az ami könnyebb mint vártam.
3/5 anonim válasza:
Én nagy szakon vagyok másodéves, és még mindig nem ismerek mindenkit; de valószínűleg nem is fogok. Nekem beletelt úgy 2-3 hónapba mire nagyjából belerázódtam az egészbe, de ugye akkor még nem vizsgáztam. Szóval úgy teljesen szerintem kell egy félév- egy év, amíg tényleg teljesen idomulsz az egyetemen elvárt feladdatokhoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen, itt is majd nagyon sok könyvet kell megtanulni, amit szigorúan vesznek. Igazságügyi igazgatási szakon vagyok, ami szinte csak jogból áll.
2016. szept. 16. 07:17
5/5 anonim válasza:
En most a jogra jarok. Egy eve keszulok arra, hogy felvegyenek es jogasz lehessek, es eddig tetszik. Ma volt romam, amit ertettem es elveztem ellentetben a tobbiekkel, akik halalra untak. Nincsenek meg barataim, de igy nem is nagyon erdekel a baratkozas, mert csak lehuznanak.
Eddig csak az nem tetszik, hogy sok prezentaciot kell csinalni, de az megoldhato. Amugy sokan vagyunk, de nem ugy vettem ki, hogy sokakat erdekelni konkretan a jog, nem is tudjak mivel akarnak foglalkozni stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!