Alapképzésről felsőfokú szakképzésre kreditbeszámítással?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el egy szakot, de sajnos meggondolatlanul írtam be még tavasszal és igazából rálátásom se volt arra, hogy milyen. Viszont mostmár érzem, ezt sajnos nem nekem találták ki. Ez most jelenleg alapképzés (bsc) amin vagyok, és kinéztem egy másik szakot, amit jövőre kezdenék szeptemberben felsőoktatási szakképzésen. Ezt a félévet amit elkezdtem, befejezném persze, ha lehetséges az amit elterveztem.
Márpedig azért (most jön a kérdés), mert vannak olyan óráim most (számvitel, vállalati gazdaságtan alapjai, közgazdaságtan), amik jövőre is lennének FOKSZ-on.
Tehát a kérdésem az, hogy felsőfokú szakképzésen tudok beszámítani alapkézéses szakon elvégzett krediteket?
Nyilván egyetem válogatja, stb., de elméletileg lehetséges vagy nem?
2016. szept. 11. 17:39
2/2 A kérdező kommentje:
Úú ez nagyszerű! Köszönöm szépen a választ! :)
2016. szept. 17. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!