Gábor Dénes Főiskola Mérnökinformatikus alapképzés/felsőoktatási szakképzés távoktatáson vagy Kecskeméti Egyetem (PAE) mérnökinformatikus (alap vagy FOSZ) /programtervező informatikus felsőoktatási szakképzés levelező?
Figyelt kérdés
Igen tudom hogy sikerült a két legalja intézményt kiválasztanom ahhoz hogy informatikát tanuljak, de már éppen végzek egy szakot és nem tudok se nappali se esti szakra járni Budapesten és környékén. Ez a két opció maradt ha informatikával akarok foglalkozni. A BGE levelezős gazdasági informatikus képzése optimális lenne de sajnos engem hidegen hagy a pénzügy, és nem hinném hogy egy gazd. infó Felsőoktatási szakképzéssel tovább tudnék menni mérnök infóra vagy programozó infóra. Ti mit gondoltok, melyik lenne jobb? Esetleg más alternatívát tudtok javasolni?#mérnök informatikus #Kecskeméti Főiskola #levelező #alapképzés #informatika #távoktatás #programtervező informatikus #felsőfokú szakképzés #Gábor Dénes Főiskola #Pallasz Athéné Egyetem
2016. aug. 25. 22:39
1/5 anonim válasza:
A GDF mérnökinformatikája nem rossz, de a Pannonra miért nem gondoltál?
2/5 A kérdező kommentje:
Túl nagy a távolság. Kecskemétre is 2 óra alatt érek ki ami húzós de megoldható, de Veszprémbe 3-4 óra alatt érek ki ami már kissé húzósabb.
2016. aug. 25. 23:03
3/5 anonim válasza:
A két intézmény között e téren nincs már minőségi különbség (mindkettő gyenge főiskolácska, mégha az egyik egyetemnek hívja is magát újabban). A szakban viszont van különbség. Én BSc-t választanám, mert arra lehet tovább építkezni a későbbiekben, a FOSZ ideiglenes pótmegoldás a felsőoktatásra alkalmatlanok számára.
Más szak mellett viszont kemény lesz, de így valóban lehet hasznos.
4/5 A kérdező kommentje:
FOSZra szeretnék a későbbiekben majd építeni alapszakon de most jelenleg nem jönne ki úgy hogy bírnám végig egyhuzamban a BSc-t (bejön a mesterszak).
2016. aug. 26. 13:39
5/5 anonim válasza:
Mindegy hova mész, ami fontos, azt tudd, hogy a munkáltatók szemében hátránnyal fogsz indulni. Emiatt már suli mellett kezd el építeni a karriered, hogy az önéletrajzodban ne csak a GDF szerepeljen hanem mellé még 2-3 év tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!