Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan tudnék megtanulni...

Hogyan tudnék megtanulni sokat olvasni és gyorsan?

Figyelt kérdés
Jelenleg egyetemen pszichológiát tanulok és nap mint nap azzal szembesülök hogy tonnányi olvasnivalót kapot amivel lehetetlen megbirkózni. Én meg 1.5 óránál többet nem tudok 1 helyben olvasni meg azért nem akarok egyetemen lenni egész nap. Van akinek van tapasztalata abban hogyan tudnám fejleszteni az olvasásom hosszát és gyorsaságát?
2016. szept. 9. 05:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nézz utána a villámolvasásnak, az segíthet.
2016. szept. 9. 05:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne egybe olvass sokat, hanem mondjuk óránként tarts egy kis szünetet! Elmész mozogni, eszel/iszol valamit, mást csinálsz, aztán visszatérsz a könyvhöz. Nekem ez vált be, én sem bírom ki sokáig egy helyben.
2016. szept. 9. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!