Szerintetek kb. mennyi idő alatt lehet megtanulni olyan jól angolul, hogy ilyen nyelvű könyveket tudjak olvasni?
Nem sok jóval biztatlak, mert a középfok kb az a szint, mikor az ember tud majd' mindenre egy-két szót, de az író meg pont másokat használ. :) Mindazonáltal el kell kezdeni, s haladni, ezen át kell verekedned magad, és kitárul a világ. Viszont utána már ne hagyd abba az olvasást életed végéig, kár elveszteni a tudást, meg olvasni amúgy sem ártalmas. :)
Én úgy csináltam, hogy olvastam, és olvasás közben csak azt szótáraztam ki, ami kétségessé tette a megértést. Ezzel párhuzamosan, mikor volt rá érkezésem, elkezdtem az elejétól kiszótárazni mindent. Mire elolvastam a könyvet, a szótárazással eljutottam a negyedik oldalig. :D De léptem a következő könyvre.
Jodi Picoult.
Ès mégis mennyi idő szerintetek? Hónapok, évek?
Egy írót tekintve? 4 könyv. :)
Több írót tekintve? Soha. :) De ez azért sokakat nem zavar, engem se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!