Mikorra várható az értesítés?
Akik most jelentkeztek Gimibe Szakközépbe.Tudtok e már valamit az ideiglenes listán kívül?
Van aki kapott már az iskolától hivatalos értesítést?
Én speciel nem tudok semmit,az én "leendő" iskolám nem rakott fel végleges osztálynévsort és nem is küldtek még levelet.Biztos gondolják,hogy még 22.-e van,még korai xĐ de azért már többen bosszankodunk,hogy küldhetnének már igazán!
Voltunk iskolabörzén októberben.Voltam nyílt napokon novemberben.Voltam januárban felvételizni.Februárban visszamentünk a felvételi lapok megtekintése miatt a suliba.Márciusban megtudtam,hogy az ideiglenes listán 13. vagyok.De azt nem tudom,hogy most végülis télleg felvettek-e...pedig jó lenne tudni végre!!!:@ csak akkor fogom elhinni,amikor olvasom a levelet!:D
de amúgy 26.-áig(jövő hétfőig) kell megküldeniük!!!
Ha akarsz be is telefonálhatsz.Én ma azt fogom mondani anyámnak,hogy telefonáljon be,mert már nagyon kíváncsi vagyok és megakarom tudni,hogy TÉNYLEG FELVETTEK-E:P
[előző voltam]
Igaz én szülő vagyok, de már nagyon várom az eredményt.
Igaz a volt férjem azt mondta ő tudja hogy felvették a fiút az első helyen megjelölt suliba.(hogy honnan, nem tudom, nem is érdekel.)
Egy gondom van, (elképzelhető, hogy valaki miatt nem kapjuk meg a levelet)ezért kérdeztem ki az aki kapott e már értesítést.
És ha nem kapjuk meg,még egész jöv.héten akkor kihez kell fordulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!