Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikorra várható az értesítés?

Mikorra várható az értesítés?

Figyelt kérdés

Akik most jelentkeztek Gimibe Szakközépbe.Tudtok e már valamit az ideiglenes listán kívül?

Van aki kapott már az iskolától hivatalos értesítést?

2010. ápr. 22. 11:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én anno,amikor jelentkeztem,akk április 27.én kaptam:)
2010. ápr. 22. 12:13
 2/23 anonim ***** válasza:

Én speciel nem tudok semmit,az én "leendő" iskolám nem rakott fel végleges osztálynévsort és nem is küldtek még levelet.Biztos gondolják,hogy még 22.-e van,még korai xĐ de azért már többen bosszankodunk,hogy küldhetnének már igazán!

Voltunk iskolabörzén októberben.Voltam nyílt napokon novemberben.Voltam januárban felvételizni.Februárban visszamentünk a felvételi lapok megtekintése miatt a suliba.Márciusban megtudtam,hogy az ideiglenes listán 13. vagyok.De azt nem tudom,hogy most végülis télleg felvettek-e...pedig jó lenne tudni végre!!!:@ csak akkor fogom elhinni,amikor olvasom a levelet!:D

2010. ápr. 22. 12:21
 3/23 anonim ***** válasza:

de amúgy 26.-áig(jövő hétfőig) kell megküldeniük!!!

Ha akarsz be is telefonálhatsz.Én ma azt fogom mondani anyámnak,hogy telefonáljon be,mert már nagyon kíváncsi vagyok és megakarom tudni,hogy TÉNYLEG FELVETTEK-E:P

[előző voltam]

2010. ápr. 22. 12:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Most postázzák...elvileg jövő héten meg kell kapni.Az előbb hívtam én is a sulit ,de nem mondanka semmit....:(
2010. ápr. 22. 12:28
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ma kaptam az első helyről levelet, hogy felvettek. Szóval ne aggódjatok nektek is megjön hamarosan az értesítés. :)
2010. ápr. 22. 13:19
 6/23 anonim ***** válasza:
mármint úgy értve,hogy ma postázzák,vagy mi?:P xĐ mert vki már 20.-án megkapta,vagyis inkább megtudta xĐ és akk a többi középiskola pld. az enyém,még miért nem küldte el??Eltudta volna,nem igaz?
2010. ápr. 22. 14:23
 7/23 A kérdező kommentje:

Igaz én szülő vagyok, de már nagyon várom az eredményt.

Igaz a volt férjem azt mondta ő tudja hogy felvették a fiút az első helyen megjelölt suliba.(hogy honnan, nem tudom, nem is érdekel.)

Egy gondom van, (elképzelhető, hogy valaki miatt nem kapjuk meg a levelet)ezért kérdeztem ki az aki kapott e már értesítést.

És ha nem kapjuk meg,még egész jöv.héten akkor kihez kell fordulni?

2010. ápr. 22. 14:40
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Megjött nekünk is az egyik helyről.Szerintem betelefonált,és onnan tudja.Egyébként nem mindegy melyik iskola,és hol.Zalában most boritékolja az egyik suli,a másik megküldte.Ha jövő héten se kapsz értesítést,hívd fel őket nyugodtan,de tehetsz egy próbát akár most is.Nem tudom te merre laksz....
2010. ápr. 22. 14:47
 9/23 A kérdező kommentje:
Szolnok megye.Az iskola Jászberényben van.
2010. ápr. 22. 14:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket(vagyis a titkárságot)!Én is ezt tettem,igaz nem sok sikerrel,de legalább annyit tudok,hogy jövő héten meg kell jönni-e.
2010. ápr. 22. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!