SMS-es felsőoktatás felvételi értesítés hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Minden általad megjelölt szak pontszámát leírják, vagy csak azt kapod, hogy hova vettek fel ?2011. júl. 19. 22:11
1/8 anonim válasza:
úgy emlékszem tavaly csak azt írták hová "nyertem besorolást", mert úgy kellett telefonálgatnom mik voltak a pontszámok.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én már két ilyen sms-t is kaptam, s idén is várok egyet :P. Csak azt a szakot írják le, ahova felvettek - s ha jól emlékszem pontszám nélkül.
Sok szerencsét!
3/8 A kérdező kommentje:
hány óra körül jön sms, egyből a ponthatárok hirdetésekor ?
2011. júl. 19. 22:52
4/8 anonim válasza:
LEGYEN MÁR ENNEK VÉGE!!!!!
Volt már ilyen kérdés, nem is 1.. olvass vissza!! Épp tegnap láttam egy ugyanilyen kérdést!!
5/8 anonim válasza:
Nem értem, miért kellett lepontozni az utolsót, aki csak azt kérte, hogy olvass vissza.
Ha nem megy az olvasás akkor érdemes átgondolni a felsőoktatást.
És most engem is le lehet pontozni.
Mire az smst megkapod a saját pontszámod alapján /amit ugye tudsz/ már régen megnézted, hogy felvettek-e.
Akkor mi ez a pörgés?
De ha ez megnyugtat, neked 21:46-kor fog megérkezni az sms.Az eszem megáll.
Az előzőnek teljesen igaza van.
6/8 anonim válasza:
Sms kb péntek reggel fog jönni...
7/8 anonim válasza:
Nekem azt írták, hogy Gratulálunk felvételt nyertél a... egyetemre további információ a suli honlapján, nekem utána egyből írtak az adott suliból talán a Hökösök tájékoztató, gólyatáborról
8/8 anonim válasza:
Nem hivatalos tájékoztatás: elérte a(z) ... (Egyetem-Kar Szak Képzésrend) ponthatárát. www.felvi.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!