Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nem kerültem be egy kollégiumb...

Nem kerültem be egy kollégiumba se, albérletre pedig nincs pénzem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. aug. 24. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
kérj lakhatási támogatást a sulidtól! plusz próbáljatok közösen albérletet bérelni. hátha még jobban is kijössz majd, mint koliban
2016. aug. 24. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha többen béreltek egy egyszerű albérletet, még jobban is kijöhetsz, mint a kolival. Egyébként pedig ne csak az iskolád koleszával próbálkozz, hanem keress fel más kollégiumokat is, van egy csomó.
2016. aug. 24. 14:38
 3/8 A kérdező kommentje:

Az iskolámnak nincs is kollégiuma, próbálkoztam én már mindenhol, ahol csak lehetett..

Kivel többen? Egyedül vagyok. Most kerültem be egy másik városba, másik egyetemre mesterképzésre, senkit se ismerek, hárman vagyunk az egész szakon mesteren..

De várom a javaslatokat, ahol szerintetek lehet még próbálkozni, legyen az magánkoli, diákszálló, miegymás.

2016. aug. 24. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
2016. aug. 24. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Esetleg valahol Budapesten vagy a környékén hol lehetne vadkempingezni? :D
2016. aug. 24. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Írj fellebbezést, hátha szociális alapon felvesznek vagy a várólista elejére tesznek. Anno én is így voltam, beleírtam a fellebbezésbe, hogyha nem biztosítanak kolit, nem iratkozom be. Egyből volt hely...
2016. aug. 28. 06:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Lehet még fellebbezni vajon? Hiszen már beköltöztek vagy költöznek a napokban a kolikba..
2016. aug. 28. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk szeptember 4-én lesz a beköltözés, és az új hallgatók augusztus 31-ig fellebbezhetnek. (Óbudai Egyetem)
2016. aug. 28. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!