Mit vigyek a kollégiumba?
1->tusfürdő, sampon, szappan, dezodor, fogkefe, fogkrém, wc papír, zsepi, 2 törölköző(1 fürdéshez, 1 kéztörléshez),hajszárító, ágynemű(ez nem fontos, mert adnak), papucs, "zoknis-bugyis kosár" (amibe ezeket bele tudod rakni, mert ott a szekrényben valószìnűleg nem lesz fiók), evőeszközök, tányérok(lapos,mély), pohár, edények, konyharuha, Ha melegebb lesz a beköltözésed idején akkor is vigyél hidegebb időre való cipőt, és fordítva is. Nem fontos rögtön az összes ruhádat elvinni, de érdemes a hideg és a meleg időre is felkészülni.
Remélem tudtam segíteni. :) Ha még kérdeznél írj bátran! :)
Üdv: egy másod éves egyetemista
Az előttem szólókkal egyezem. Mondjuk nem kell mindent egyszerre, mert ha nem tudod milyen a koli, és közel laksz, akkor elég csak mondjuk egy hétre vinni létfontosságú cuccokat. Szennyes kosár helyett én szatyorban gyűjtöttem a holmit. Edények lehet vannak a többieknél, de lehet van közös a konyhában. Érdeklődj előbb, menj el szétnézni a koliba, aztán tudod mire lesz szükséged. 2 évig voltam kolis, megtanultam túlélni :D Az alváshiányhoz nem tudtam alkalmazkodni, ahogy egyre többet kellett tanulnom, tehát füldugó nélkül szerintem nem is érdemes elindulni.
Remélem segítettem, de ha van kérdésed, írj nyugodtan!
Kollégium felszereltségétől függ.
Van ahol "konyha" jár a szobához, de ez egy mosogatót és ócska rezsót jelent. Olyan helyen a mikró létszükséglet.
Van ahol a szobához nem jár szemetes. Se sima, se fürdőszobai.
Van olyan hely ahol szinte mindenki visz magával éjjeli szekrényt, mert egy szobára egy íróasztal van és a kis szekrény is ad egy kis plusz helyet.
Felsőbb évesektől érdeklődj, hogy milyen a koli ahová kerültél. Mert nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!