Mit vigyek meggammal kollégiumba?
Szia!
Már pár napja pakolgatunk össze, de leírom azt, amit eddig én összepakoltam, esetleg gondolok, bár mivel nem tudom a nemed, így nehéz eldönteni, hogy mit kell vinned... :D
Ruhák: meleg pulcsit, rövid ujjút, ami normálisan néz ki, de alvósat is, esetleg pizsama (de én nem szeretem:)), ottani "szaladozós" nadrág, kinti, elegáns (fiúnak öltöny, lánynak blúz és szoknya), zokni, fehérnemű, kabát, cipő, papucs. Rakhatsz be 1-2 vállfát, hogy a dolgaid ne törődjenek és szépek legyenek.
Eü. dolgok: napi gyógyszerek (fejfájás. hányás, gyomorrontás, hasmenés, székrekedés, torokfájás, stb.), vitamin, kalcium (allergia), fásli, értelem szerűen "lányos" dolgok, ha szükségesek.
Tisztasági dolgok: fésű, hajkefe, tusfürdő, sampon, szivacs, szappant, törölközőt, fürdőköpenyt/köntöst, púdert, dezodort, fiúnak: borotva, arcszesz, borotvahab.
Kaja: zacskós levesek, konzervek, befőttek, hasznos ha van konzervnyitód, néhány tálad és evőeszközöd. Viszek még franciapirítós sütőt, mikrót. A vízforraló sem rossz, hogyha nincs tűzhely, esetleg elektromos főzőlap.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!