Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt megteheti az iskola?

Ezt megteheti az iskola?

Figyelt kérdés
Holnap (szombaton) menni kell szemetet szedni a faluba. És aki nem megy annak igazolást kell hoznia. Mégis milyen alapon kell nekünk menni?
2010. ápr. 16. 22:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Azért megnézném, hogy ha nem lennének azok a buta takarítók, akiknek annyi eszük nem volt, hogy elvégezzenek akár egy középiskolát, akkor a diplomás, öt nyelven beszélek és én vagyok a legkirályabb ember a világon mit kezdene az otthon és az irodában tornyosuló szemétdombbal... (nekem is van diplomám, a mamám takarító volt)

Kedves kérdező, gratulálok neked, nagyon szép volt tőled, hogy részt vettél ezen. :) Annak idején én is mindenfélén ott voltam - szemétszedés, városszépítés, iskola takarítás, újítás, stb. Nem azért, mert buzgómócsing voltam, hanem tényleg azt akartam én is, hogy ha egy kicsivel is, de tegyek azért, hogy jobban érezzem magam, ne csak elvárjam másoktól. :))

2010. ápr. 19. 14:14
 22/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy megírtad, milyen volt! :) Látod, nem szakadtatok bele, és valamit ti is tettetek a környezetért. :) Gondolom otthon a vacsi (vagy ebéd) is jobban esett utána! :)
2010. ápr. 19. 23:14
 23/23 anonim válasza:
Nálunk is ez van a 6.-asoknak kelet a torna padokat a fél falun át cipelni.De két lehetőséged van:Meg kéred hogy igazoljanak vagy azt mondod hogy rosszul vagy és elvisznek orvoshoz és ha nincs bajod akkor is le igazolja és akkor már orvosi papírod van:)
2011. febr. 27. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!