Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt megteheti az iskola?

Ezt megteheti az iskola?

Figyelt kérdés
Holnap (szombaton) menni kell szemetet szedni a faluba. És aki nem megy annak igazolást kell hoznia. Mégis milyen alapon kell nekünk menni?
2010. ápr. 16. 22:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
És majd írd meg légyszí, milyen volt, ha nem felejted el. :) Kíváncsi vagyok, hogy "élitek" meg.
2010. ápr. 16. 22:38
 12/23 A kérdező kommentje:
Rendben...
2010. ápr. 16. 22:39
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
ha az én haverom lennél és ezért felkeltenél biztos megcsapnálak. takarítsanak a takarítok 8 általánossal ha ennyire volt eszük, nehogy már én takarítsak helyettük.
2010. ápr. 16. 22:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak olyan "bunkók", akik elhajigálják a szemetet, és vannak a rendes emberek, akik meg eltakarítanak utánuk.. Érted ugye..? Az eltakarítók.
2010. ápr. 16. 22:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Én télen láttam a faluban hogy a munkások jöttek haza, és a templom elé (ahol kuka is van) a kuka mellé lerakták a sörösüvegeket. :@
2010. ápr. 16. 22:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Ebből is láthatod, hogy mely "szellemi színvonal"-on kell ahhoz lenni, akik szemetelnek, vagy akik cikinek tartják, hogy lehajoljanak egy nyamvadt szemétért és a kukába tegyék... És látod, hogy azok, akik összeszedik, azért az intelligencia skálán jócskán feljebb állnak... Hát ez van.
2010. ápr. 16. 22:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként jut eszembe. A TV2 Naplós stábja minden évben nagy szemétszedő akciót tart.. biztos hallottál már róla. És hírességek, színészek, tanárok, orvosok is elmennek, és szedik a szemetet... Idén én is elmegyek amúgy, és viszem a fiaimat is.
2010. ápr. 16. 22:50
 18/23 A kérdező kommentje:
Valami rémlik. Amúgy ez szép dolog. =)
2010. ápr. 16. 22:56
 19/23 anonim válasza:
56%

Azért csak így, hogy "munkások" mind eldobálják a szemetet, kicsit túlzás. Ne higgye senki, hogy attól, hogy valakinek szakmája van, diplomája meg nincsen,az rögtön alacsonyabb szellemi szintem van. Nem mindenki azért végez szakiskolát, mert nem telne tőle több. Vannak, akiknek a körülményei nem engedik (anyagilag támogatnia kell a családját), vagy esetleg egyszerűen ezzel szeretne foglalkozni.

A takarítókat sem kell elítélni. Legalább dolgoznak valamit! A munkanélküli diplomások kevesebbet tesznek a társadalomért =)

2010. ápr. 16. 23:32
 20/23 A kérdező kommentje:
:D Kb az út ránk eső részét letudtuk 30 perc alatt. Nem sok részt kaptunk. Egy fél zsák biztos tele volt szeméttel. :S
2010. ápr. 17. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!