Ezt megteheti az iskola?
Én régebben voltam iskolás, de nálunk is szerveztek a falunkban szemétszedő napokat (szombaton, vasárnap). Mi jó bulinak tartottuk, és végül is a saját falunk lett tőle szebb.
Tudod mi volt a kedvencünk? :) Ezért ölni is tudtunk volna, hogy ki kapja.. van a falunkban egy patak, és gumicsizmában be kellett mennünk (persze jó meleg időben csináltuk), és kihalászni halászhálóval a szemetet belőle.
Miért nem akarsz menni? A munka zavar, vagy inkább a szombat?
Én menni akarok. Nem arról van szó. De pl. a tanárok is csak dirigálnak, és velünk szedetik össze. Ez így nem fair.
Amúgy meg a szombat zavar igazából. :S 8 körül akarták szedetni de végül is áttették fél 11-re...
Nem igazán így képzeltem el a szombatot.
;)
Nem hiszem hogy a haverjaim ott lesznek. Sokan nem fognak eljönni. :( Vannak olyanok akiknek alapból vannak elfoglaltságaik, pl. különóra stb.. De van aki csak úgy simán nem jön el.
Hát...
sokszor fognak még csicskáztatni az életben
Ezt nem úgy kell felfogni, hogy csicskáztatás... :( Akkor lenne az, ha a tanár mondjuk a saját kertjét takaríttatná ki a diákjaival - ingyen! De a saját falujukat??
Szerintem még az is benne van a pakliban, hogy aki elmegy, arról a tanároknak sokkal jobb véleménye lesz... és netán a faluban az embereknek is.. Ha mondjuk látják, hogy Kovács Peti tesz valamit a falujáért, de Tóth Zoli meg például otthon maradt, mert derogált neki a dolog..
Megmondom őszintén, ha én tanár lennék, egész biztos sokat javítana a szememben az a diák, aki eljön, és részt vesz a közösségi munkában.
=)
Mindegy végül is. Én biztos megyek. :D A haveromat meg kirángatom valahogy az ágyból a "hajnali órákban"...8-9 fele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!