Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezt megteheti az iskola?

Ezt megteheti az iskola?

Figyelt kérdés
Holnap (szombaton) menni kell szemetet szedni a faluba. És aki nem megy annak igazolást kell hoznia. Mégis milyen alapon kell nekünk menni?
2010. ápr. 16. 22:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%

Én régebben voltam iskolás, de nálunk is szerveztek a falunkban szemétszedő napokat (szombaton, vasárnap). Mi jó bulinak tartottuk, és végül is a saját falunk lett tőle szebb.

Tudod mi volt a kedvencünk? :) Ezért ölni is tudtunk volna, hogy ki kapja.. van a falunkban egy patak, és gumicsizmában be kellett mennünk (persze jó meleg időben csináltuk), és kihalászni halászhálóval a szemetet belőle.

Miért nem akarsz menni? A munka zavar, vagy inkább a szombat?

2010. ápr. 16. 22:19
 2/23 A kérdező kommentje:

Én menni akarok. Nem arról van szó. De pl. a tanárok is csak dirigálnak, és velünk szedetik össze. Ez így nem fair.

Amúgy meg a szombat zavar igazából. :S 8 körül akarták szedetni de végül is áttették fél 11-re...

Nem igazán így képzeltem el a szombatot.

2010. ápr. 16. 22:23
 3/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem igazán tartom jó ötletnek hogy most szedjük. Kb 2-3 napig egyfolytában esett az eső. Persze jó kis sár is van mindenhol. Szép lesz mondjuk. ;)
2010. ápr. 16. 22:24
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Hát jó, persze nem egy túl kellemes elfoglaltság, de fogd fel bulinak, és ott lesznek az osztálytársak. Ilyenkor rengeteget lehet hülyéskedni, meg még levegőn is vagytok.. a tanárokkal nem kell foglalkozni.. inkább örüljenek hogy elmentek... és annak is, hogy utána szebb lesz a környeteted, ahol élsz :) Egyszer-egyszer ki lehet bírni. Azért az jó, hogy alapjában el akarsz menni.. :) Hajrá!
2010. ápr. 16. 22:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha éjjel nem fog esni (most úgy néz ki, nem), akkor 11-re épp felszárad minden. 8 az rossz ötlet lett volna ,mert még minden csupa harmat.
2010. ápr. 16. 22:26
 6/23 A kérdező kommentje:

;)

Nem hiszem hogy a haverjaim ott lesznek. Sokan nem fognak eljönni. :( Vannak olyanok akiknek alapból vannak elfoglaltságaik, pl. különóra stb.. De van aki csak úgy simán nem jön el.

2010. ápr. 16. 22:27
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát...

sokszor fognak még csicskáztatni az életben

2010. ápr. 16. 22:27
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem úgy kell felfogni, hogy csicskáztatás... :( Akkor lenne az, ha a tanár mondjuk a saját kertjét takaríttatná ki a diákjaival - ingyen! De a saját falujukat??

Szerintem még az is benne van a pakliban, hogy aki elmegy, arról a tanároknak sokkal jobb véleménye lesz... és netán a faluban az embereknek is.. Ha mondjuk látják, hogy Kovács Peti tesz valamit a falujáért, de Tóth Zoli meg például otthon maradt, mert derogált neki a dolog..

Megmondom őszintén, ha én tanár lennék, egész biztos sokat javítana a szememben az a diák, aki eljön, és részt vesz a közösségi munkában.

2010. ápr. 16. 22:32
 9/23 A kérdező kommentje:

=)

Mindegy végül is. Én biztos megyek. :D A haveromat meg kirángatom valahogy az ágyból a "hajnali órákban"...8-9 fele...

2010. ápr. 16. 22:34
 10/23 anonim ***** válasza:
Az én szememben mindenesetre így ismeretlenül is nagyot nőttél! :))
2010. ápr. 16. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!