Szerintetek idén kb mennyi lesz a ponthatár ppke anglsztikán? 368 elég lesz? Tavaly 356 volt.
Bocsi hogy beleszólok én idén érettségiztem :D
Anglisztikát 3.nak jelöltem mondjuk szerintem elég de sose lehet tudni voltak már nagy emelkedések.
A magyar, matek és töri érettségik középszinten már ne haragudjon senki d k...va egyszerűek voltak szerintem. A magyar szövegértés szerintem nevetségesen egyszerű, a 2.részét se mindanám nehéznek. Töriből mind az esszék mind a kérdések szerintem nagyon könnyűek voltak, osztàlytársam 0 tudással és atlasz használásának hiányán hozott össze 56-57%ot már nem is tudom. A matek 1.része a koordinátageometfián kívűl szerintem ismételten könnyű volt, a 2.részben a béres feladat meg tudta zavarni az embert. Bocsi bem akartam belekotnyeleskedni csak elmondtam a vélemenyem :D
de tuti választ adva szerintem bekerülsz :)
Hat a Pázmány sajnos nem lett meg, de a karolira felvettek :)
Csodalkoztam mert oda tavaly több volt a ponthatár, mint a Pázmányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!