Miért nullázta a felvi a pontjaimat?
egy jó tanács: ajánlom a személyes ügyintézést...
velem alapképzésre jelentkezésnél is eljátszották már egyszer, hogy eltüntették a nyelvvizsga bizonyítványomról a fénymásolatot, most pedig mesternél minden pontomat lenulláztak, holott mindent időben, rendesen feltöltöttem...
szia nekem is 0 pont volt
felhívtam az ügyfélszolgálatot, mondták, hogy ők már látják a pontjaimat, 1 nap átfutási idő van még a feldolgozás után is, szóval amikor megjelenik a ''Feldolgozva'' szó, utána még 24 óra és a pontjaid is ott lesznek :)
NKE-KTK-ra jelentkeztem, nem tudom hogy ennek van-e köze ahhoz, hogy nem dolgozták fel az érettségim 07.18-ra
07.19-én tudtam velük beszélni reggel, akkor már az érettségi is fel volt dolgozva, mondták, hogy ők már látják, hogy mennyi pontom van, 1 nap átfutási idő van és tegnap tényleg látható volt :) bár azért írtam is nekik, de szerintem az ilyesfajta adminisztratív késéseket ők is korrigálják maguktól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!