Miért nullázta a felvi a pontjaimat?
Figyelt kérdés
Tegnaptól megtekinthetőek a jelentkezéseink mellett a pontjaink, igaz erről e-mail csak ma érkezett. Tegnap még minden rendben volt, ki voltak számolva a pontjaim és odaírva sorva az egyetemek mellé. Ma beléptem újra, és az fogadott hogy nullázva van minden, és azzal indokolva hogy nem bizonyítottam megfelelően a középiskolai végzettségem...mindenkit akit megkérdeztem és nekik rendben van, azoknak minden dokumentum fel van dolgozva. Nekem az érettségi bizonyítványom még feldolgozás alatt áll. Ezért lenne vajon? de tegnap még minden rednben volt, pedig a dokumentuom akkor is feldolgozás alatt állt.2016. júl. 19. 19:11
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, feldolgozták és mostmar látom a pontjaimat :) csekkolom minden nap! E-mailt is irtam még aznap
2016. júl. 26. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!