Az nagy baj, hogy 158 cm vagyok és 160-tól lehet menni a
rendészetire? :D
Amúgy meg attól is függ hogy mikor mérnek. Mert ha reggel, akkor magasabb az ember és akkor elérheted a 160 centimétert. Másrészt meg Zootropolis-ban még a kicsi nyuszi is lehet rendőr, ne add fel soha!!!
2016. jún. 30. 12:24
"a 156 mar 4, nem cseszett 2"
- Te most komolyan nem érted, vagy csak megjátszod? Jelenleg 160 centi a határ. Ha téged felvesznek 158-cal, onnantól kezdve az a határ, hiszen mást miért ne vennének fel? Akkor már jogosan merül fel, hogy ha egyszer engedtek két centit, máskor miért ne tehetnék?
Ezt úgy lehet megelőzni, hogy egyszer sem engednek.
2016. jún. 30. 12:56
13/24 A kérdező kommentje:
Én teljesen megértem... szerintem te nem érted, hogy mit mondok..ha a pont is meg van meg az alkalmasságik is sikerülnek...mellesleg azt tényleg nem értem, hogy évente hogy a fenébe mérnek mindig mást, és mindig kevesebbet..
A magasság az alkalmassági egyik kritériuma. Ha nem vagy elég magas, nincs meg, le van szarva h 1 v 10 cm hiányzik...
Ugyanolyan mintha csak 1 ponttal csúsznál le a ponthatárról.. senkit nem izgat, nem lett meg és kész
2016. jún. 30. 14:13
15/24 anonim válasza:
Ahogy a 11 es válaszoló mondja, bizony nem mindegy, hogy mikor mérnek. Ha kb 10 órás alvás után reggel mérnek akkor akár a 160 centi is összejöhet. Azért van így, mert fekvés közben a csigolyák közti porcok felszívják magukat folyadékkal és ez közvetlenül a felkelés után +2-4 centi magasságkülönbséget is eredményezhet, ez körübelül 10-20 percig tart ki, utána elkezdenek a gravitáció hatására összenyomódni a porcok. Ha az meg tudod oldani, hogy a mérésig ágyban leszel és gyorsan előtte beviteted magad, akkor 160 centivel le tudnak mérni, feltéve, ha sikerül az a +2 cm a fekvéstől.
2016. jún. 30. 20:01
16/24 A kérdező kommentje:
Még van egy év áprilisig, lehet még növök addig 1-2 centit..17 éves vagyok, nagy gond nem lehet... csak hirtelen most eszembe jutott.
17/24 anonim válasza:
Akkor nincs miért aggódnod, sok sikert, ahhoz a 2 centihez.
2016. jún. 30. 20:46
18/24 A kérdező kommentje:
Jó, amúgy tudom, hogy vicces az egész tényleg...de beba. ha ezért nem vennének fel..:D
de egy ilyen csökkenő tendenciánál hogy várod el, hogy nőj 2 centit, amikor valószínűleg csökkenni fogsz? :((
Amúgy kezdj el sportolni, attól jobb lesz az egész. Nyújtsál, repkedj a madarakkal, szárnyalj a nap felé, vagy ússz cápákkal a végtelenségig, ha kellenek még ötletek, írhatok privátban. Addig is megyek játszani ezekkel a hupikék micsodákkal :)
2016. jún. 30. 21:39
20/24 A kérdező kommentje:
Húúú hát sportolok tudod...focizok a suliban meg futni járok..:D Sajnos nem tudom megfizetni, hogy cápákkal úszkálhassak meg ilyen extra dolgok..a madarak meg nem tárgyalnak velem...repdesni éppen tudnék...csak nem merek kiugrani a 9. emeletről..:(
Kapcsolódó kérdések: