A középszintű angol érettségi nagyon nehéz?
Figyelt kérdés
Nos, nyelvvizsgám már meg van, áprilisban voltam. De azóta elő sem vettem az angolt, most meg előrehozott érettségit csinálok belőle. Szerdán lesz..elvileg könnyebb mint a nyelvvizsga, elvégre az angol tanár is megmondta, hogy úgy is 5-ös mindenkinek, de azért akkor is félek tőle rendesen. Az írásbelim 86% lett. Utolsó nap utoljára érettségizek az egyik osztállyal, szét vagyunk szórva ugyebár és elvileg minden tanár bent van már a végén...
Nagyon nehéz? Miből áll pontosan, hogy van a felépítése? Tényleg könnyebb, mint a nyelvvizsga?
2016. jún. 12. 22:12
11/11 anonim válasza:
"nem sok egyetem által támogatott vizsga": ez egy értelmetlen zöldség! Egyetemek nem támogatnak nyelvvizsgákat, kivéve a sajátjukat, viszont a diplomához minden akkreditált nyelvvizsgát elfogadnak, nem az ő döntésük. A vizsgák központilag be vannak mérve, attól akkreditáltak. A munkahelyek viszont nem a papírt nézik, hanem a nyelvtudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!