Ha idén májusban letettem az előrehozott középszintű angol érettségit, akkor októberben tehetek emelt szinten szintemelő vizsgát?
Figyelt kérdés
Azt tudom,hogy vizsgadíjat kell már fizetnem.2016. jún. 6. 22:44
1/6 anonim válasza:
Tehetsz, de én úgy tudom, hogy nem kell fizetned, ha még középiskolás leszel októberben
2/6 anonim válasza:
a szintemelő még nem fizetős elvileg
4/6 anonim válasza:
kérdés, hogy tehetsz-e októberben, hiszen az új rendszerben előrehozott érettségit csak májusban tehetsz.
5/6 anonim válasza:
Tehet. Ez már ilyenkor nem előrehozottnak számít, hanem szintemelőnek, és azt lehet októberben tenni.
6/6 anonim válasza:
Mivel előrehozott érettségit tettél, gondolom, hogy középiskolás vagy. Előrehozottat csak a májusi vizsgaidőszakban lehet tenni, de szintemelőt az októberiben is. Így a válasz: szintemelőt tehetsz októberben és nem kell fizetned erte. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!