Budapest Berzsenyi Dániel, Eötvös József, vagy Veres Pálnét javasoljátok? Humán/nyelvi szakra szeretnék menni, azon belül haladó angol-kezdő olasz
Én berzsenyis vagyok csak párat tény és vélemény
-Eötvös nagyon erős jó suli valszeg igaz is hogy nagy az elvárás meg minden, de nekem annyira nem jött be és itt van hogy miért:
-osztályombol páran jártak oda felkészítőre és többen azt mondták hogy így néz ki: rengetegen cigiznek sokan drogoznak, vagy beszálsz vagy kocka/foreveralone-nak hívnak (ezt mindet csak hallottam, de amúgy se az én stílusom
-A VPGről nem tudok sokat, de itt a lényeg:
-A Berzsenyiben a nyelvi osztály 1/3 részét szó szerint így hirdetik h kezdő olasz (ott az angolt tudás szerint tanítanak kezdőtől haladó csoportokig van)
- az 3 közül biztosan állíthatom hogy a BDG a legemberbarátibb itt a legjobb a légkör
- ne hidd el azt hogy "túlértékelik", én ezt választottam a szent istván helyett(oda is felvettek volna),mert jobban hozzám illik
-a közösség fenomenális nagyon jó
-én németre járok és biztosíthatom hogy ennél nincs sok közösségileg jobb hely
-ha jól tanulsz, ugyan azokra az egyetemekre is bekerülsz amilyen lehetőséget "csak" a Fazekas, meg Eötvös kínál (pl Harvard, Oxford stb. )
-mindenkinek csak ajánlani tudom a BDGt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!