Szerintetek can esély arra, hogy behívjanak ide szóbelizni?
Eddig kitűnő tanuló voltam,és már 1,5 éve járok külön matek előkészítőre,de nagyon elrontottam.:( magyar:42 pont körül
matek:25-6 pont lett
Minden vágyam,hogy felvegyenek a pesti Madáchba,Eötvösbe vagy Berzsenyibe,de nem tudom,hogy elég-e ez a pontszám arra,hogy egyáltalán behívjanak. Mindenhova max. pontszámot viszek.
Az Eötvösbe nem. Tavaly 78-85 pont közötti felvételi kellett szaktól függően, kitűnő eredményekkel és az alja max pontos szóbelivel is kicsúszott.
A Madáchba hát... lehet lesz még néhány pontod, de ha ez ilyen tuti, akkor az nem valószínű, de a "remény hal meg utoljára..."
A Berzsenyibe jók az esélyeid.
Szerintem azért ennyire ne aggódj. Nagyon sok embernek nem ment a felvételi, főleg a matek. Az említett iskolákat nem ismerem, de hogy megnyugtassalak, kb nekem is ennyi lett.
Ha tényleg nehéz bekerülni, akkor meg reménykedj! ;)
Szia! :)
A Berzsenyibe a tavaly sajnos nem nagyon hívtak be embereket szóbelizni 70 pont alatt a nyelvre :(
Viszont a humánra igen, ha az is érdekel!
Ott is felveheted 10.-ben az olaszt, és majdnem olyan jól megtanulhatsz,mintha nyelvis lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!