Van-e esély arra, hogy még idén behívjanak?
Miért is?
Mitől nagyobb dicsőség katonának lenni, mint orvosnak, mérnöknek vagy tanárnak?
ma 14:12
Ugyanezt a kérdést fordítva is fellehetne tenni!
Fel persze.
Csak nem hallottam még, hogy szégyellhetné magát a sok kis emós köcsög, hogy már a nők is tanárnak/mérnöknek/orvosnak mennek.
Kyran
A sok kis emós köcsögről felesleges beszélni, mivel katonának ugyanolyan alkalmatlanok, mint mérnöknek, orvosnak, tanárnak stb.-nek!
Valóban, csak nem szeretem mikor ennyire idealizáljak a katonaságot meg a kötelező sorkatonaságról beszélnek.
Aki akar, az tőlem menjen nyugodtan, úgy tudom a külföldi missziókat jól meg is fizetik.
Nem akarok belemenni a különböző zenei irányzatok képviselőinek elemzésébe annak ellenére sem, hogy nekem is meg van a saját véleményem róluk.
Sokan lebeszélnek minket a katonaságról, mert a munkanélküliség miatt állítólag sokan választották kényszermegoldásként és ezért sokat kell várni míg bekerülhet az ember lánya. Meg, hogy nem fizetnek túl jól, de ez minket annyira nem is érdekel.
Mi katonának születtünk. Egyszerűen tájékozódni szeretnénk a lehető legtöbb helyen, hogy mire is számíthatunk!? Egyébként mindenképp szerződésesnek szeretnénk menni és a háborús övezetek gondolatától sem zárkózunk el.
Köszönünk minden eddigi választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!