Melyik iskola milyen, melyiket kéne választanom?
Szia! Én berzsenyis vagyok,idén érettségizek!:))
Eötvös gimiben csak lányok vannak,1-2 fiú elvétve.Az oktatás színvonaláról nem tudok nyilatkozni,elvileg alatta van a bdeg-ének,de ha nagyon akarsz nyilván onnan is mehetsz jó egyetemre...
A berzsenyit én nagyon szeretem,iszonyatosan sajnálom hogy elballagok.:( Főleg a közösség miatt,nagyon azon vannak itt hogy összetartóak legyünk,és ez össze is jön,ahogy látom az alsóbb osztályokban is.
Tanárok között nyilván van pár gyöngyszem,akik nem a legjobbak,de szerencsére csak PÁR..
1 éve nyertünk egy 250 milliós pályázatot,amiből fizika-földrajz illetve kémia-biosz laborok épültek,csak 1 ilyen van az országban ezen kívül,iszonyat színvonalas,illetve most nyertek még valami pályázatot amiből 3 D-s labor lesz.
Szóval,király suli,csak ajánlani tudom,és szerintem át is vennének... Írj,ha bármi kérdésed van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!