Zala megyeiek! Szerintetek Zalaegerszegen melyik GIMNÁZIUM a legjobb? Anyum megszabta, hogy vagy a Mindszentibe, Kölcseybe vagy a Zrínyibe mehetek. Melyik lehet a jobb?
Én a tanáraimról magánéletéről sohasem hallottam, párról még azt sem tudtam, hogy gyereke van-e, sőt a pótofőnk utólag tudta meg, hogy ő pótofő volt egyáltalán xD
Te milyen suliba jársz, hogy ilyen közlékenyek a tanárok? :D
Az enyémek is...eddig amiről tudok :D Bár inkább közlékeny legyen, mint valami mogorva emberke, ha már választani kell....
De azért a mosógépekkel meg ilyenekkel örülnék, ha békén hagyna. De amúgy milyen szakos, hogy ilyeneket mesél? Valami matek? Én valami ilyesmit tudnék elképzelni...
Ja, meg még eszembe jutott egy másik sztori, amikor meg az egyik tanárnak unokája született és így meg úgy meg hogy már most drámákat olvasnak neki meg ilyenek (magyartanár volt).
Unokája született, azt már fújta az iskola kívülről... na ha ezek is így járnak, akkor majd azt hallgathatjátok egész évbe :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem matek :D abból nem lehetne csak a könyvet számon kérni :D föci
hehe :D biztos értékelte a baba :D rögtön 3 évesen egy macbethet :D
Föci?? Na,azt mondjuk utáltam rendesen....
És egy helyen tanít a férjével is? Na,az megint mekkora lehet...
Nekem a barátnőm sulijában volt ilyen, ahol anyuka-apuka tanár, ennek tetejébe még a két gyerekük is odajárt... mindenki azon röhögött, ahogy reggel bevonul a család meg apuka bement helyettesíteni és lefeleltette a gyereket, amit este kikérdezett tőle ... még ma is beszédtéma abba a suliba :DDDDDDD
Kedves utolsó!
Én egy szóval sem bántottam őket, mivelhogy nem is ismerem, csak érdeklődtem, mert nekem ez olyan fura.
Pozsikné még azt is elmesélte, hogy az anyukája esővízzel öblíti a WC-t stb. Pozsik meg egy köcsög, már bocsánat, de hányinger kerülget, azért mert egy hét múlva már órát tart!
Pozsikné azért egy fokkal normálisabb, de egoista, még a ''Tanárurat'' is szokta szidni órákon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!