Zala megyeiek! Szerintetek Zalaegerszegen melyik GIMNÁZIUM
a legjobb? Anyum megszabta, hogy vagy a Mindszentibe,
Kölcseybe vagy a Zrínyibe mehetek. Melyik lehet a jobb?
Szia! Na, melyik jelentkeztél végül? Én Kölcseys vagyok és a Pozsikot egyenesen utálom, most is az idióta diáit tanulom. Tényleg sok jó tanár van; Pozsik és Pozsikné azonban nincs köztük. Nekem is egyből a Vakherda jutott eszembe! :D
2013. febr. 27. 21:07
12/44 anonim válasza:
Én szerettem Pozsikot (a felesége is teljesen normális), jól magyaráz mindkettő és jól lehet jegyzetelni náluk. Igaz, számon is kérik, amit leadtak.
Diák? :) Emlékszem, mi is bent szoktunk dekkolni a 101-esben délutánonként. Na meg a hajnalig tartó latin név és besorolás tanulás... De hidd el, megéri megtanulni, én pl óriási előnnyel bírtam egyetemen a többiekhez képest, mivel növényszervezet-és rendszertan vizsgára nem teljesen ismeretlenül kellett megtanulnom sok száz nevet és besorolást. Tanuld csak meg, később örülni fogsz neki, hogy most megtanultad!
az előző oldali hosszú válaszú válaszadó vagyok
2013. febr. 28. 08:50
13/44 anonim válasza:
Most már minden teremben van interaktív tábla és oda vetíti ki a Pozsik a Power Point bemutatóját az anyagról, amit felrakott a suli honlapjára, és onnan nyomtatjuk ki a bemutatókból a diákat! :) De legaláb halad a korral :D szerintem amolyan csendes gyilkos fajta, szeret egyeseket osztogatni.
2013. febr. 28. 21:55
14/44 anonim válasza:
Tudom,hogy nem ide tartozik,de ha már szóba jött a Pozsik-népség,valamelyikőtök nem ismerte véletlenül a gyerekeiket? :D
2013. ápr. 20. 19:12
15/44 anonim válasza:
Meg hogy már én is azért hozzászóljak:
Engem szerencsére nem tanít a Pozsik,tényleg sok embernek unszimpatikus.De a feleségéről én nagyon sok jót hallottam.Ő miért nem jó tanár? (bár ő sem tanít)
2013. ápr. 20. 20:12
16/44 anonim válasza:
mert nem tanít, hanem mesél az életéről stb. az órából minimum 15, de inkább 30-40 erre megy el. de pl dogák egyáltalán nem nehezek, csak a könyvet kéri számon, azt eg meg is lehet tanulni vagy puskázni is lehet :D nekem mindig a hangulatomtól függött :D
2013. ápr. 24. 16:14
17/44 anonim válasza:
pl. miket mesél az életéről? érdekelne :)
Jöhet privátban is,nem régóta ismerem őket!
2013. ápr. 24. 19:01
18/44 anonim válasza:
hát ilyen olyan vicces sztorikat, gyerekeiről, férjétől stb stb. igazából nekem mindegy is volt mert a könyvben úgyis benne volt minden, de azért jó lett volna ha otthon már nem kell tanulni :D
2013. ápr. 24. 19:23
19/44 anonim válasza:
Valaki kérdezte, ismerjük-e a gyerekeit. Hát én futólag az Ádámot igen, ő is szokott velünk jönni túrázni (akkor még létezett ilyen, hogy Kandikó Természet.... Egyesület, meg KékTúra, nem tudom, van-e még, na egyesületi tagok voltunk és jártunk túrázni :) ), Zrínyis volt, a Darinka pedig mintha Kölcseys lett volna, de ennek már több, mint tíz éve, már meg sem ismerném őket. Miért kérdezted?
2013. ápr. 28. 14:42
20/44 anonim válasza:
Az életéről mesél 40 percen keresztül? Tyűha! Akkor ezek léteznek rosszabb tanárok is,mint akik engem tanítottak.Akkor legalább azzal kapcsolatban mesélne,amit tanít :D Ez durva azért :S És ehhez mit szólnak a diákok? "Élvezik"?
(Bocsi,hogy közbeszólok,nem ismerem őket,csak itt olvasgattam és kissé szúrta a szemem ez.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!