Zala megyeiek! Szerintetek Zalaegerszegen melyik GIMNÁZIUM a legjobb? Anyum megszabta, hogy vagy a Mindszentibe, Kölcseybe vagy a Zrínyibe mehetek. Melyik lehet a jobb?
Kölcsey-be NE! Az egyre-egyre ereszt le...Meg a tanárok:S Ilyeneket mondanak: orgazmust kapok a dolgozatodtól.Ez normális? NEM.Meg azt sokan ri*ancképzőnek hívják. És nem tagadom, vannak ismerőseim, akik oda bekerülve olyanná váltak hogy hú meg há:)
Ha jó tanuló vagy, mindenképpen a Zrínyit válaszd:) Az nagyon színvonalas képzést ad. Ha jól tudom,országos szinten 3. Oda járni érdem, ezt elhiheted. Én a mellette lévő Csányban vagyok 2.-as:)
Mindszenty-ről nem tudok véleményt mondani, onnan senkit nem ismerek, vagyis, nem vagyok beszélővisonyban onnan senkivel:)
Szia!
Én Kölcseybe jártam, nem tudom, miért szidjátok, feltehetően az fikázza, aki nem tudott teljesíteni...
Az "orgazmusom van" szöveget azt hiszem, tudom, ki mondja (töritanárnőm volt, mellette magyar szakos is, a nevét véletlenül sem írom ki, na pont ő ér a legtöbbet az egész tanári gárdából - én 4 éven keresztül elég gyenge voltam töriből, de többet tudtam, mint más, aki más iskolából ötös törijegyekkel és érettségivel jött)
Nyugodtan válaszd a Kölcseyt. Nem mondom, hogy csak jó tanárokat kaptam, de ha "csak" annyit mondok: Pozsik Lajos, Vakherda Erzsébet, Forgács Ferencné, Schmidt Kilián - sokan külön-külön is összetennék a kezüket értük, nekem ők együtt az "ölembe hullottak".
(jah, Kilián órái mellett úgy szereztem nyelvvizsgát, hogy alig fél évig jártam különtanárhoz, heti egy órát. Pozsik tanár úrral jó eredményekkel szerepeltünk a versenyeken, és mindenki jó kp-i érettségi-felvételi dolgozatot írt... Forgácsnénál jobb matektanárt nem tudok elképzelni, Vakherdánál meg... hajszál választja el egymástól a jegyeket, de ott a kettesért is tudsz annyit, mint máshol az ötösért...)
Csókollak (a helyes döntésed reményében): 25/L
Válaszd a zrínyit!!!
8.as vok, nem túl nehéz.
sose tanulok és nem állok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!