Megakarnak buktatni tesiből! Most mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Félévkor voltam 3-as, de tesitanárom év elején azt mondta, ha így folytatom bukás lesz. Nem lett. De most idén vagy 2 hónapig nem tesiztem, és lett egy csomó egyesem... Mert az a nagy igazság... hogy... b aszok tesizni, sőr sz arok az egész iskolára, de azért meglesz mindenből a 3as... Ma mondta, hogy pótvizsgán tuti megfogokbukni, mert amit ott kell teljesíteni, képtelen vagyok. És most maradék 2 hónapban kéne magam összeszedni valahogy... De nemtudok jól teljesíteni! Ok, hogy átöltözök, de most megyünk futni.. És abból mindig beszedem az egyeseket, mert asztmám van.-.- Valahogy nem lehetne megoldani a dolgot? Jó annyit tudok,hogy innentől kezdve mindig tesiznem kell... De ha mégis megbukok? Azt mondta, akkor évet kell ismételnem,amit meg tuti nemfogok, mert aligvárom a középiskolát, és ráadásul hatalmas nagy égés.. meg 1 évet elpocsékolok.:O De elmondtam msn-en itthon egy barátnőmnek.. Aki tavaly volt nyolcadikas, és énekből akarták meghúzni,de azt mondta megkellett, hogy adják a kettest,mert ez készség tantárgy, akárcsak tesi,rajz,média,stb. A tanár amúgy is utál.:/ Mit tudnék csinálni, hogy ne bukjak meg? Ja és olyan válaszokat nemkérek, hogy késő,meg stb. 14/L-nyolcadikas2010. ápr. 9. 17:47
11/11 anonim válasza:
Indíttasd el a felmentésed, a középiskolába vagy bukás után kell majd. De gyógytestnevelésre el kell járnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!